Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rajtakaptam apukámat valamin....

Rajtakaptam apukámat valamin. Nagyon cikin érzem magam, mit tegyek? Több lent.

Figyelt kérdés
Szóval. Mentem ki a fürdőbe és azt láttam hogy a .....t fotózza a telefonjával.Nyitott ajtónál. Szerencsére nem hallotta hogy jövök így gyorsan visszamentem a szobámba. Már a múlt héten is volt, hogy mentem ki a konyhába és valamit csinált a telefonján (háttal volt) és mikor hallotta hogy jövök nagyon megijedt de akkor még nem tudtam mit csinál.Egyébként már többször megcsalta anyukám szóval szerintem nőknek küldözgetheti.
2015. jún. 10. 18:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
50%
#16, magam is azt írtam, hogy akinek nem elfogadható, az természetesen elhúzhat... a párkapcsolatban nincs helye erőszaknak, tehát nem lehet senkit erőszakkal ott tartani se...
2015. jún. 10. 20:46
 22/44 anonim ***** válasza:
Nincs rokonotok, akihez segítségért fordulhatnátok?
2015. jún. 10. 20:48
 23/44 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 14-es, ha egy férfinak az az "erkölcsi értékrendje", hogy félrekeféléssel, p.csportrék küldözgetésével és vedeléssel mutat példát és ad férfimintát a gyerekének, az sz@r ember. És igen, Ő nyugodtan elhúzhat a fenébe, mindenkinek jót tesz vele.

Csak reménykedni tudok benne, hogy azért nem ez a nagy magyar férfiátlag, mert akkor bajban vagyunk.

2015. jún. 10. 20:49
 24/44 anonim ***** válasza:
11%
Tudod #23, azt, hogy "ki húzhat el" azt valójában szerencsére egy dolog dönti el, az, hogy kinek van tulajdonrésze a lakásban/házban.
2015. jún. 10. 20:51
 25/44 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező (#20) " Arról még nem is beszéltem hogy állandóan megver ok nélkül, anyámat is bántja, folyton a seggemhez nyúlkál és rendszeresen rámnyit a fürdőben." - szerintem tök fölösleges utólag ragoznod a történetet, amikor rájöttél, hogy a kérdésben leírt eredeti sztori valójában kb egy nagy semmi... most már "gyereket ver és molesztál(?)", ha megéri a kérdésed a 100-at, addigra már erőszaktevő és rablógyilkos lesz...
2015. jún. 10. 20:58
 26/44 anonim ***** válasza:
53%
Én a helyedben családsegítőhöz fordulnék, mert ez egyáltalán nem nevezhető normálisnak. Vagy menj el önvédelmet tanulni és ha a rendőrség nem segít, akkor neked kell kezedbe venni a dolgokat. Az ilyen semmirekellő ember csak ebből tanul, másból nem. A szép szót nem érti, lehetsz vele akármilyen megértő és jóindulatú, semmire nem mész.
2015. jún. 10. 21:17
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem, kedves 24-es, szerencsére nem csak ez dönti el.:-)
2015. jún. 10. 21:27
 28/44 anonim ***** válasza:
28%
Én is fotóztam tegnap a farkam, de csak mert megijedtem, hogy melanoma van rajta..
2015. jún. 10. 21:31
 29/44 anonim ***** válasza:
64%

Egyaltalan nem normalis amit irtal apukadrol. Foleg hogy teged rendszeresen ver es szexualisan molesztal is, ha jol veszem ki a szavaidbol.

Anyukad ha tud errol, az eleg szomoru hogy nem tesz semmit!

En is azt javasolom neked, hogy menj el egy Csaladsegitobe vagy Gyermekvedelmi Intezmenybe segitseget kerni, elmondani hogy mit csinal veletek, foleg veled.

Es ott valoszinuleg fognak tudni neked, nektek segiteni.

Ha esetleg kerdesed van nekem nyugodtan irhatsz privatban.

2015. jún. 10. 21:58
 30/44 anonim ***** válasza:
11%
Kedves #27, nem, nekem egy csepp kételyem sincs abban, hogy a nők egy része gátlástalanul kirakná a férfit a saját tulajdonából... csak hát szerencsére ez csak igen mulya és életképtelen férfiakkal szemben működik... akikből egyre kevesebb van:)
2015. jún. 10. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!