Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rajtakaptam apukámat valamin....

Rajtakaptam apukámat valamin. Nagyon cikin érzem magam, mit tegyek? Több lent.

Figyelt kérdés
Szóval. Mentem ki a fürdőbe és azt láttam hogy a .....t fotózza a telefonjával.Nyitott ajtónál. Szerencsére nem hallotta hogy jövök így gyorsan visszamentem a szobámba. Már a múlt héten is volt, hogy mentem ki a konyhába és valamit csinált a telefonján (háttal volt) és mikor hallotta hogy jövök nagyon megijedt de akkor még nem tudtam mit csinál.Egyébként már többször megcsalta anyukám szóval szerintem nőknek küldözgetheti.
2015. jún. 10. 18:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs #10, de hol látsz itt te "szar ember"-t - hogy idézzelek?
2015. jún. 10. 20:03
 12/44 anonim ***** válasza:
25%
Ha egy nőt megcsal a párja, a farkát fotózza, és küldi szét, ráadásul alkoholista, és nyilvánvalóan szenvelegnek, és nem boldogok, ráadásul a gyerekek rovására megy az egész, akkor igen. Az a hibás, aki nem tesz ellene.
2015. jún. 10. 20:08
 13/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a hibás, aki iszik, csal, és a pöccsét fotózgatja?
2015. jún. 10. 20:18
 14/44 anonim ***** válasza:
16%

Nézd #12, ma a nők zöme valamilyen furcsa okból meg van arról győződve, hogy a férfi egy alsóbbrendű életforma, akinek az lehet az egyetlen célja, hogy minél jobban megfeleljen a nő és a gyerek elvárásainak...

Hát egy túróst kérlek... a saját otthonában mindenki annyit fotózza a saját farkát, amennyit akarja, és annak küldi el, akinek akarja... és ha ez valakinek nem tetszik, akkor joga van elhúzni...

A "szar ember", az meg kérlek a csaló, a rabló, a gyilkos, az erőszaktevő... nemtől függetlenül... de nem az a férfi, aki nem hajlandó a nő és a gyerek erkölcsi elvárásainak megfelelni... az simán egy másik ember, egy eltérő értékrenddel... lehet elfogadni, vagy lelépni...

2015. jún. 10. 20:19
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

"ha ez valakinek nem tetszik, akkor joga van elhúzni..."

Tökéletesen egyetértek. Erről beszélek én is.

2015. jún. 10. 20:23
 16/44 anonim ***** válasza:
83%

#14: Igazad van, mindenki annyit fotózza a f-át, amennyiszer csak akarja, és annak küldi el, akinek csak akarja. Joga van hozzá.

Csak ki akar élni egy ilyen alakkal? Elárum, SENKI.

2015. jún. 10. 20:37
 17/44 anonim ***** válasza:
58%
14-es, milyen erkölcsi értékrendről beszélsz? :D
 18/44 anonim ***** válasza:
64%

A szar ember a csaló. Ő is csal.

Anyuka is szétterpesztheti a lábát a konyhaasztalon, hogy lefotózza az alvázát?

19/44 anonim ***** válasza:
22%

#18, akkor mutasd már meg, hogy hol bűncselekmény vagy szabálysértés akár az ilyesmi...

És igen, természetesen az anyuka is... a nemek egyenjogúak és egyenértékűek... nem tudtad? :)

2015. jún. 10. 20:42
 20/44 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ér semmit ha elmondom anyukámnak, mert nem tud mit csinálni. Igen, gyáva, fél tőle, és csak azért van vele mert mi nem tudnánk az ő fizetéséből megélni. Igaza van annak aki azt mondta hogy szarember, az is. Arról még nem is beszéltem hogy állandóan megver ok nélkül, anyámat is bántja, folyton a seggemhez nyúlkál és rendszeresen rámnyit a fürdőben.
2015. jún. 10. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!