Miért kell haragudni egy bikini miatt?
Figyelt kérdés
A régi, egy részes fürdőruhámat kinőttem, hamarosan megyünk az iskolával a Balatonra, három hétre. Anya adott pénzt,hogy vegyek magamnak fürdőruhát (megbeszéltük, hogy veszek egy bikinit), vettem is, de amikor felpróbáltam és megmutattam anyunak, elkezdett szidni, hogy mit képzelek magamról, hogy olyan bikinit veszek fel, amiből kilátszik a fenekem. Tényleg olyan, hogy oldalt egy kicsit kilátszik a fenekem, de nem annyira, mint mondjuk a féltangánál vagy tangánál (alapból tangát fel se vennék), most az van, hogy biztos van valakim, vagy mutogatom magam a fiúknak. Már azt is kilátásba helyezte, hogy nem enged el a kirándulásra.2015. jún. 10. 16:19
31/35 anonim válasza:
Teljesen normális bikini, én is ilyet hordtam 14 évesen és most is ilyet hordok.
Csak mondd meg anyukádnak, hogy mindenki ilyet hord, ebben nincs semmi kirívó, ha mondogatja hogy tekerd a törölözõt magad köré, megmondod neki hogy jó persze így lesz, aztán ne fogalkozz vele, csak túlságosan félt.
Esetleg plusz megoldás, kérd meg, hogy vegyen neked ilyen strand kendõt, amit magad köré tudsz csavarni, nem kell állandóan használni persze, de még divatos is leszel, õ meg megnyugszik.
32/35 A kérdező kommentje:
Kaptam egy szép nagy törölközőt, amit ha kiléptem a vízből, azonnal tekerjek a derekam köré és vigyázzak az idegenekkel (mint ha nem lenne ott elég tanár, akik ügyelnek ránk), senkinek ne mutogassam magam. Meg kaptam egy csinos nyári ruhát :)
2015. jún. 12. 04:54
35/35 A kérdező kommentje:
Igen. Hála Istennek :) Jövőhét hétfőn utazunk :)
2015. jún. 12. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!