Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell haragudni egy...

Miért kell haragudni egy bikini miatt?

Figyelt kérdés
A régi, egy részes fürdőruhámat kinőttem, hamarosan megyünk az iskolával a Balatonra, három hétre. Anya adott pénzt,hogy vegyek magamnak fürdőruhát (megbeszéltük, hogy veszek egy bikinit), vettem is, de amikor felpróbáltam és megmutattam anyunak, elkezdett szidni, hogy mit képzelek magamról, hogy olyan bikinit veszek fel, amiből kilátszik a fenekem. Tényleg olyan, hogy oldalt egy kicsit kilátszik a fenekem, de nem annyira, mint mondjuk a féltangánál vagy tangánál (alapból tangát fel se vennék), most az van, hogy biztos van valakim, vagy mutogatom magam a fiúknak. Már azt is kilátásba helyezte, hogy nem enged el a kirándulásra.

2015. jún. 10. 16:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
18-as válaszoló vagyok, ez tényleg jó ötlet. :D Vegyetek egy másikat, bármilyet, amiben ő is benne van, aztán amikor pakolsz/pakoltok és biztos vagy benne, hogy már nem nézi át a cuccaidat, tedd el sutyiban ezt is. :)
2015. jún. 10. 21:14
 22/35 A kérdező kommentje:
Ő olyan francia bugyisat akar.
2015. jún. 10. 21:24
 23/35 anonim ***** válasza:
65%

Nyugodj meg!

Ha anyukádnak ez kirívó...akkor ha engem meglátna bikiniben azt mondaná: "k***rva"

Ugyanis nekem ilyen van.

Bár 11 évvel idősebb vagyok mint Te :)

[link]

2015. jún. 10. 21:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

A boltokban kapható bikinialsók 90% ilyen.

Nekem soha nem is volt más fazonú, már 3 évesen is ilyet hordtam. Egyszer akartam olyat aminek picike rövidnadrág szerű alsója van, de nem kaptam nekem tetszőt a méretemben.

Nincs vele semmi baj, egy teljesen átlagos fürdőruha.

2015. jún. 10. 22:49
 25/35 Bence_ ***** válasza:
53%

Ez egy normális alsó.

Mondd el neki, hogy részegen, betépve a Fiúk úgysem nézik. ;-)

Szerintem leesett neki, hogy megnőttél. "felnőtt" vagy. Szerintem ez ellen az érzés ellen lázad és így jön ki belőle. Telik az az idő.

2015. jún. 11. 12:08
 26/35 anonim ***** válasza:

Próbáld vele megértetni hogy ez egy normál alsó.

:)

2015. jún. 11. 13:16
 27/35 A kérdező kommentje:
Most azt mondja, hogy ha kijövök a vízből, azonnal tekerjek a fenekemre egy törölközőt.
2015. jún. 11. 15:00
 28/35 Bence_ ***** válasza:
53%

Félt!

Kérdezd meg. Anya mitől féltesz?

2015. jún. 11. 16:31
 29/35 A kérdező kommentje:
Szerintem minden szülő ilyen, én már észrevettem, hogy minket lányokat jobban féltenek mint fiúkat.
2015. jún. 11. 17:25
 30/35 anonim ***** válasza:

Igen ez igy van sajnos.

Talán mert azt hiszik hogy a fiuk jobban tudnak magukra vigyázni.

Megoldodott a probléma?

:)

2015. jún. 11. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!