Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell haragudni egy...

Miért kell haragudni egy bikini miatt?

Figyelt kérdés
A régi, egy részes fürdőruhámat kinőttem, hamarosan megyünk az iskolával a Balatonra, három hétre. Anya adott pénzt,hogy vegyek magamnak fürdőruhát (megbeszéltük, hogy veszek egy bikinit), vettem is, de amikor felpróbáltam és megmutattam anyunak, elkezdett szidni, hogy mit képzelek magamról, hogy olyan bikinit veszek fel, amiből kilátszik a fenekem. Tényleg olyan, hogy oldalt egy kicsit kilátszik a fenekem, de nem annyira, mint mondjuk a féltangánál vagy tangánál (alapból tangát fel se vennék), most az van, hogy biztos van valakim, vagy mutogatom magam a fiúknak. Már azt is kilátásba helyezte, hogy nem enged el a kirándulásra.

2015. jún. 10. 16:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel a bikinivel. Nem is lóg ki belőle semmi. Ez egy teljesen átlagos alsó.
2015. jún. 10. 17:05
 12/35 A kérdező kommentje:
Na ugye, hogy nincs semmi kihívós benne
2015. jún. 10. 17:16
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Az vagyok aki a linket kérte. Szerintem sincs gond vele. Azért javaslom a közös vásárlást, mert akkor hátha lenyugszanak a kedélyek. :)
2015. jún. 10. 17:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

nem értem anyudat, sztem ez teljesen normális bikini..

24/F

2015. jún. 10. 17:24
 15/35 A kérdező kommentje:
Ott oldalt látszik a fenekem egy kicsit.
2015. jún. 10. 17:28
 16/35 A kérdező kommentje:
Amúgy ez nem az én fenekem, csak nekem is ennyi látszik ki
2015. jún. 10. 17:33
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

De hát ez egy tök normális bikinialsó... :D

Nem tudsz beszélgetni anyukáddal, hogy más korodbeliek is hordanak ilyet, neten keresni random képeket, hogy ez normális és átlagos, mert mindenkin ez van, stb?

Én is 14 vagyok, nekem is ilyesmi bikinim volt régebben (csak az enyém rózsaszín volt). Esetleg egy olyanban ki tudtok pl. egyezni, hogy vegyetek egy olcsóbb másikat, ami "kisnadrágos"? Nekem olyan van, semmivel se rosszabb ennél, tök csinosak is vannak abból is, meg nem is combközépig érő nadrág, hanem ami ha már sima nadrág lenne, már a "p*csagatya" kategória lenne, de bikinialsóként pont nem az. :D

2015. jún. 10. 18:14
 18/35 A kérdező kommentje:
Volt egy, ami úgy nézett ki mint egy francia bugyi.
2015. jún. 10. 18:17
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sincsen semmi baj a linkelttel. én francia bugyi alsót nem is vennék fürdeni, egyrészt kiment a divatból, másrészt abban barnulni?? szép lenne.

csak félt, hogy rádmásznak a fiúk szerintem..

semmi baj nincs a linkelttel.. ha annyira akar vegyetek egy másik alsót.

te meg ezt is vidd el majd a kirándulásra:D

2015. jún. 10. 19:45
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ezzel a baj, a legtöbb osztálytársam tanga bikinit visz magával.
2015. jún. 10. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!