Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért nem kérdezik,...

A szülők miért nem kérdezik, hogy:"Mi a baj? "

Figyelt kérdés

Az én anyám soha nem kérdezte. Pedig már 15 éves vagyok, és nem egyszer éreztem úgy hogy végem van. Lehet hogy unja, mert tudja hogy lényegtelen a problémám. Viszont ami neki lényegtelen, az nekem a világot jelentheti. És hiába vagyok egész nap nyomott, nem kérdezi, hogy mi a baj. Sokszor úgy érzem nem vagyok fontos neki...

Tudom, gondolom, hogy anyának lenni fárasztó lehet...de akkor felmegy bennem a pumpa mikor azt mondja, hogy:"Mindent megadtam neked:ruha, tablett, étel, ház ahol lakhatsz, iskola.!" ....nekem egyikre sem lenne nagyobb szükségem mint arra hogy néha szeressen..

A ti szüleitek érdeklődnek a hogylétetek felől? Vagy csak az enyémet hagyja hidegen?

15/L

2015. jún. 5. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hmm akkor innen fúj a szél, anyud azt hiszi elvettétek az életét. Akkor legyetek egy kicsit önállóak, vegyetek le egy kis terhet a válláról. Pl itt a nyár, be tudtok segíteni a napi háztartásba. Egy mosást betenni egy egyszerűbb kaját megfőzni vagy elmosogatni nem tart semmibe és még örülne is neki. 15 évesen elég önállónak lehet már lenni, így adjatok neki egy kis szabadságot, hátha azzal érdeklődőbb lesz.
2015. jún. 6. 12:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...igazatok lehet
2015. jún. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!