A szülők miért nem kérdezik, hogy:"Mi a baj? "
Az én anyám soha nem kérdezte. Pedig már 15 éves vagyok, és nem egyszer éreztem úgy hogy végem van. Lehet hogy unja, mert tudja hogy lényegtelen a problémám. Viszont ami neki lényegtelen, az nekem a világot jelentheti. És hiába vagyok egész nap nyomott, nem kérdezi, hogy mi a baj. Sokszor úgy érzem nem vagyok fontos neki...
Tudom, gondolom, hogy anyának lenni fárasztó lehet...de akkor felmegy bennem a pumpa mikor azt mondja, hogy:"Mindent megadtam neked:ruha, tablett, étel, ház ahol lakhatsz, iskola.!" ....nekem egyikre sem lenne nagyobb szükségem mint arra hogy néha szeressen..
A ti szüleitek érdeklődnek a hogylétetek felől? Vagy csak az enyémet hagyja hidegen?
15/L
Attól hogy nem kérdezi még szeret téged. Az enyém meg folyton kérdezgette, milyen volt a suli, milyen napod volt, hogy vagy, de leszokott róla mert kb sose válaszoltam, mert nem nagyon szeretek a dolgaimról beszélgetni.Ettől még ugyanúgy szeret engem is meg én is őt.
19/F
Kamasz vagy, és a kamaszok hajlamosak nem észrevenni, hogy a szüleik igenis szeretik őket, törődnek velük. Nálam egész kamaszkoromban az ment, hogy engem senki se szeret, meg magányos vagyok, meg minden, közben meg a szüleim mindig próbáltak volna velem beszélgetni, de az meg idegesített. És még egy csomó tinédzser így van vele, szerintem 99%-uk.
Egyszer állj oda anyukád elé, és mondd el neki ugyanezeket, amiket most ide leírtál. Abból, ahogy reagál, megtudhatod, hogy tényleg szeret-e.
Köszönöm a válaszokat :)
Néha nem bánnám ha nyaggatna :/...
Félek odaállni vele, mert ma is úgy ment dolgozni hogy:"Semmi szabadságom nincs, mióta ideköltöztetek (a húgimmal)!" azt is mondta hogy számára a nevelésünk egyenlő azzal, mintha halott lenne, és 50 évesen lehet hogy megint lehet élete...
Én mindig megkérdezem a lányom, hogy mi a helyzet vele, bár sokszor megtartaná magának, ha nem kéreznék rá.
Ha nem nekem mondja el a próblémáját akkor kinek? A mai barátoktól nagyon kell tartani.
Szerintem csak egyszerően mondd el anyukádnak, hogy mi bánt, hátha észre veszi magát.
Üdv: egy 18 éves lány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!