Szülök! Mikortól engednétek meg hogy a lányotok a barátjával aludna?
16 vagyok a párom 19 éves most fogja betölteni a 20-at 21-én. Azzal szeretném meglepni szülinapja alkalmából hogy együtt alszunk 8 hónapja vagyunk együtt. Ő az első párom és neki is én vagyok az első komoly.
Fogamzásgátlót szedek.
Anyukám bele ment már csak apukámat kell megkérdeznem.
Hát igen..az apukák nehezebb esetek. :)
Én ennyi idő után már megengedném, főleg,hogy védekezel is. Az más kérdés,hogy mindig úgy voltam vele, hogy majd ha betölti a 18-at,stb. :) De ma már nem ragaszkodom ehhez feltétlenül.
Kérdezd meg vagy anyukád mondja meg neki,ha nem mered. Vagy csak futólag említsd meg,hogy itt alszik,és várd hogy mit szól.
16 évesen, ha rákérdezne, engedélyt kérne, én nem engedném.
Egyébként meg azon akadok le még, hogy szülinapjára kapja a szüzességedet.....ne haragudj, de a szüzességemet nem adtam oda ajándékba senkinek. A szüzességemet akkor vesztettem el, amikor én akartam és nem azért mert lefektettem tervszerűen, hogy márpedig x.-kén megünneplünk valamit és ebből az okból elveszítem a szüzességem...nonszensz.
16 évesen nem hogy a 20 éves pasival nem engedném, hogy lefeküdjön, de hogy egyáltalán járjanak, azt se engedném. Mert 16 évesen nem akarom, hogy elveszítse még a szüzességét, és tudom, hogy egy 20 éves pasi erősen csak azt akarja. 16 évesen járjon a kortársai közül valakivel, vagy max 18 évessel.
Nyugodtan lehet nevezni maradinak, de 16 évesen még semmi keresni valója nincs a lányomnak egy 20 éves pasi ágyában. 17-18 évesen már megengedném.
Nekem még 18 évesen is "könyörögni" kellett, de ahogy látom, barátnőimnek olyan 15-16 éves koruktól már megengedtél.
Én nem bánom, hogy az első barátommal nem engedték meg, hogy együtt aludjak, akkor én is 16 voltam még.
A mostani párommal kb fél év után aludtam először együtt, akkor múltam 18.Előtte is voltak dolgok, szerintem kár emiatt félteni valakit az együttalvástól,nem csak éjszaka lehet:D
Szóval ha tényleg biztos vagy a kapcsolatban,akkor menj szerintem, hogyha megengedik. Nem lenne már korai
3.válaszolónak üzenem, hogy a kérdező nem írta, hogy most feküdnének le először.
gondolom nem csak a sex miatt van melletted 8 hónapig. igaz az még nem sok, de hogyha amiatt lenne ott már lelépett volna
Én akkor aludtam együtt először a barátommal, amelyik napon 17 éves lettem. Viszont ő is 17 éves volt, ami szerintem szempont volt a szüleim szemében. Ekkor még nem voltunk együtt, csak 3-4. együtt alváskor vesztettük el a szüzességünket.
A szüleim elsőre megengedték, mert ismerték, sokszor jött ki hozzánk családi ebédre, programokra. :)
3 hónapja voltunk együtt ekkor, de 3,5 hónapja voltunk együtt, amikor először lefeküdtünk.
Tény, hogy Te nem korodbelivel vagy együtt, de ha a szüleid ismerik, mert sokszor van Nálatok, és beszélget velük, stb, akkor azért illene elengedniük... Főleg, hogy 8 hónapja együtt vagytok!
18L (még mindig az első barátommal vagyok együtt, több, mint 2 éve :))
"Nyugodtan lehet nevezni maradinak, de 16 évesen még semmi keresni valója nincs a lányomnak egy 20"
Maradi nem vagy, mivel régen már 14 évesen férjnél voltak a leányok. Keress magadra egy jobb jelzőt.
"16 évesen még semmi keresni valója nincs a lányomnak egy 20 éves pasi ágyában."
Pontosan erről van szó!!
Adnék én neked olyan együtt alvást,hogy a pi...don szőr nem maradna.
Mit képzelsz te?
32/F
És most lehet szívrohamot kapni,meg pontozgatni...kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!