Szülök! Mikortól engednétek meg hogy a lányotok a barátjával aludna?
16 vagyok a párom 19 éves most fogja betölteni a 20-at 21-én. Azzal szeretném meglepni szülinapja alkalmából hogy együtt alszunk 8 hónapja vagyunk együtt. Ő az első párom és neki is én vagyok az első komoly.
Fogamzásgátlót szedek.
Anyukám bele ment már csak apukámat kell megkérdeznem.
szóval!
Nem én alszom nála hanem ő nálam ha megengedi apu.
1. Nekem senki ne írja hogy jaj születésnapi ajándék hogy lefekszünk meg elveszítem.Már megtörtént szerelemből és nem bántam meg.
2. Fogamzásgátlót azért szedek mert rendszertelen volt a menstruációm..nem kell ezért leszólni anyuval irattuk.
3. Mi van akkor ha ő 20? nem fogok egy 16-17 évessel összejönni mert mind gyerekes és egy zsugor vizet nem bírnak megemelni a vizes izmuktol. 4 év sincs köztünk most tölti a 20-at nem értem mi kínotok van.
ÉS nem azért írok hogy a sok álszent tudja itt osztani az észt hanem annyit kértem hogy mikortól engednék meg a szülők hogy a lányok a barátjával aludjon.
Itt otthon..nem nála..mert azt tudom hogy nem engednék. DE itthon talál talán. Nem járok bulizni nem iszok nem cigizek...És inkább alszok itthon a barátommal mint egy buliban részegen egy idegennel...a 34 éves csávónak vagy nőnek nem tudom már nem nézem meg azt kívánom amilyen nagy a szája hogy az ő lánya majd feküdjön valami idegennel 14 évesen mintsem otthon meghitt körülmények között...BIZTONSÁGBA.
Írtam már neked kérdező...a pitsádon szőr nem maradna.
Neked nem együtt alvás kell,hanem TANKÖNYV.
Köszönöm a jókívánságod,de én nem úgy fogom nevelni a lányom,ahogy valószínű téged neveltek,hogy már ennyi idősen viszketsz.
OFF
Ha elmultál 18 éves.
Mondjuk én olyan tipusu ember vagyok, mint a Taxi cimű filmben a tábornok ur.:-)
33-as 1/2 cédulás saját bevallása szerint szórakozásból írja, mosdatlan szájú, tapló kommentjeit.
Csak az a baj, hogy még itt lehet.
Hogy égne le a szőr a pitsájáról:DDD
Hát, 33-as szájhősnek én is csak azt tudom kívánni, hogy a lánykája majd szépen csapja rá az ajtót mikor erre sor kerül. :) Aztán majd büszke lehet a nagy nevelésére. Én biztosan megtenném a lánya helyében.
Megjegyzem, 21 vagyok, totál el voltam engedve annak idején, nem voltak ilyen tiltások, meg "mert én azt mondtam" effektus. Annyi volt a kritérium, hogy ha komoly barátom lesz, és lefekszünk, vigyázzunk egymásra és védekezzünk. Nem is értem ezt miért is tartanád problémának, kedves 33-as. Ki akarod várni hogy 18 legyen a lányod, és hozzáadni ahhoz akit te kiválasztottál neki? Vagy mit akarsz? Ha tiltod, nem fogsz vele elérni semmit, maximum teljes lázadást.
Ti is kaptatok gyűlölködő levelecskét? :)
Ilyenkor nem lehet valahol tiltáson kívül magát a felhasználót jelenteni? Mert ennek a jóembernek egy normális kommentje nem volt még, csak mocskolódni tud.
Én 17 évesen engedném meg ezt a gyerekemnek.
Előtte korai szerintem az ilyesmi. Persze ha már régóta együtt lennének, és rendes, tisztességes barátja lenne, akkor kicsit lehetne hamarabb is, de 16 éves kora előtt semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!