Hogy értessem meg a családommal, hogy a széles csípő nem egyenlő a kövérséggel?
ez kövér? O.O ha aképen Te vagy, kérdező akkor vagy én vagyok vak, mert én egycsinos, vékonyka lányt látok. vagy nem te vagy .
amúgy nekem is szélesebb a csipőm, de nézzük a jó oldalát pajti: szülésnél könnyebb dolgunk lesz, mi megleszünk pár pillanat alatt míg a fiú tesód meg várhat több órát/fél napot a feleségére míg megszül :)
Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett. Ha maguktól nem vették észre, illetve te eddig hiába tépted a szádat, akkor ez már nem fog változni.
Az egyetlen lehetőséged, hogy továbbra is vigyázol az alakodra, őket meg letojod nagy ívből.
A vigyázás alatt pedig azt értem, hogy egyél egészségesen, ne koplalj, igyál sok vizet, mozogj, és élvezd a testedet.
A paramétereid alapján nagyon jól nézel ki, a dagadtnak a közelében nem vagy, de még husinak se lehetne nevezni.. Én a 170hez 56kg vagyok, és én meg azt szoktam megkapni, hogy girhes vagyok.. Pont annyira bántó, mint a dagadt.
Szerintem teljesen jól nézek ki, vékony vagyok, csinos vagyok és senki nem tudja letörni az önbizalmamat, mert van szemem, és tudom, hogy mit látok a tükörben.
A lényeg tehát, hogy egyél nyugodtan, ne legyen bűntudatod. Nem fogsz elhízni, ha odafigyelsz magadra.
na hozzá hasonlít az alakom.
Sehogy nem kell megértetned velük, nem használna, mert egyszerűen csak irigyek! :)
Ilyen testsúly mellett esetleg az jöhetne szóba, hogy a mozgásszegény életmód miatt van egy kis úszógumi a derekad körül - de az is normális mértékben.
72%-os meg nem normális.
Én edzek, így lehet hogy hájas nem vagyok, de az alkatom homokóra, a derekamhoz szélesebb csípőmhöz a fenekem izmosan nagy (az az igazi kerek fajta), és a combjaimon is van mit fogni, elég távol állok a piszkafától, az izom és normális zsírtömeggel vagyok 165 centihez 60 kiló.
Gondolom a 72%-os az a kórosan csontkollekció fajta, aki fennen hirdeti hogy a magamfajták kövérek, de ha szembe jövök a bőrszoknyámban, nem tudják hogy bújjanak a pasijuk ölébe, hogy észre ne vegyen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!