Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg a családomma...

Hogy értessem meg a családommal, hogy a széles csípő nem egyenlő a kövérséggel?

Figyelt kérdés
Az egész családom állandóan azzal piszkál, hogy kövér vagyok, pedig csak széles a csípőm amiről nem tehetek. Apám 100 kg, akkora a hasa, mint egy 9 hónapos terhesnek, mégis ő kritizál a legjobban. Azt mondja alig ér át, nem fér el mellettem a kanapén, minden nap azt mondja, hogy fogyókúráznom kellene stb. A tesóm is majdnem napi szinten elmondja, hogy felnőtt koromra meg se fogok tudni mozdulni olyan dagat leszek, holott ő is a 100 kg tapossa. Anyám olyanokat mond, hogy b*zd meg milyen kövér vagy, kár, hogy nem csinálhatom meg, hogy 2 hétig nem adok enni. Mostanában ő szed nekem enni, egy fél adagnak a felét kb... Volt olyan is, hogy odaállt a hűtő elé, hogy nem ehetek. A nagymamám is mindig azt mondja, hogy milyen nagydarab vagyok, bezzeg a tesóm aki 100 kg, nem az, pedig ő is terhesnek néz ki fiú létére. Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, bűntudatom van már pár falat után, úgy érzem, hogy 10 kg-t híztam minden egyes evés után és legszívesebben hánynék.

2015. jún. 5. 15:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

ez kövér? O.O ha aképen Te vagy, kérdező akkor vagy én vagyok vak, mert én egycsinos, vékonyka lányt látok. vagy nem te vagy .

amúgy nekem is szélesebb a csipőm, de nézzük a jó oldalát pajti: szülésnél könnyebb dolgunk lesz, mi megleszünk pár pillanat alatt míg a fiú tesód meg várhat több órát/fél napot a feleségére míg megszül :)

2015. jún. 5. 17:38
 22/29 anonim válasza:
85%
Ne törődj velük! Arról te nem tehetsz, hogy széles a csípőd. Ne foglalkozz velük, akkor abba hagyják. Különbem is, és hogyha dagadt vagy? Ők még rosszabbak.
2015. jún. 5. 18:32
 23/29 anonim ***** válasza:
80%

Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett. Ha maguktól nem vették észre, illetve te eddig hiába tépted a szádat, akkor ez már nem fog változni.

Az egyetlen lehetőséged, hogy továbbra is vigyázol az alakodra, őket meg letojod nagy ívből.

A vigyázás alatt pedig azt értem, hogy egyél egészségesen, ne koplalj, igyál sok vizet, mozogj, és élvezd a testedet.

A paramétereid alapján nagyon jól nézel ki, a dagadtnak a közelében nem vagy, de még husinak se lehetne nevezni.. Én a 170hez 56kg vagyok, és én meg azt szoktam megkapni, hogy girhes vagyok.. Pont annyira bántó, mint a dagadt.

Szerintem teljesen jól nézek ki, vékony vagyok, csinos vagyok és senki nem tudja letörni az önbizalmamat, mert van szemem, és tudom, hogy mit látok a tükörben.

A lényeg tehát, hogy egyél nyugodtan, ne legyen bűntudatod. Nem fogsz elhízni, ha odafigyelsz magadra.

2015. jún. 5. 19:10
 24/29 anonim ***** válasza:
én ugyanígy 170 centi 58 kiló vagyok széles csípővel. Nem vagyok deszka, de kövér sem, messze nem. 90-70-90 az arány (90-mellbőség 70-derék 90 csípő). Biztos nincs rendben a fejében valami annak, aki azt mondja, hogy kövér ez. Csak nőies, nem csontváz. Próbáld ki a test vonalát követő, éppen térd felett végződő ruhákat, mert ezeket pont a széles csípőjű lányokra találták ki főleg, ha vékonyabb a derekuk. Valami kis fodorral, dísszel, V-kivágással mellrészen. Ha simán naci+poló összeállításban megyek senki észre sem vesz, de egyberuhákban a pasiknak kiesik a szemük. Ha látnák hogy sok embernek tetszel, talán kevesebbszer is bántanának. Engem a mamám piszkált ezzel, aztán meg mikor látta hogy sok fiúnak tetszek, akkor elismerte, hogy "azért nem nézel ki olyan rosszul". Nála ez már nagy szó.
2015. jún. 5. 20:56
 25/29 anonim ***** válasza:

[link]

na hozzá hasonlít az alakom.

2015. jún. 5. 20:58
 26/29 anonim ***** válasza:
10%
#21: a vékonytól elég messze van. Olyan, mintha terhes lenne, és azok a sonkák! :)
2015. jún. 5. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
14%
#25: ha ilyen az alakod, akkor a derekad mindig hangsúlyozd ki, mert különben ducinak fogsz tűnni.
2015. jún. 5. 21:30
 28/29 A kérdező kommentje:
72%-os te nevetséges vagy. Ha nem hangsúlyozza ki a derekát se tűnik ducinak...
2015. jún. 5. 21:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Sehogy nem kell megértetned velük, nem használna, mert egyszerűen csak irigyek! :)

Ilyen testsúly mellett esetleg az jöhetne szóba, hogy a mozgásszegény életmód miatt van egy kis úszógumi a derekad körül - de az is normális mértékben.

72%-os meg nem normális.

Én edzek, így lehet hogy hájas nem vagyok, de az alkatom homokóra, a derekamhoz szélesebb csípőmhöz a fenekem izmosan nagy (az az igazi kerek fajta), és a combjaimon is van mit fogni, elég távol állok a piszkafától, az izom és normális zsírtömeggel vagyok 165 centihez 60 kiló.

Gondolom a 72%-os az a kórosan csontkollekció fajta, aki fennen hirdeti hogy a magamfajták kövérek, de ha szembe jövök a bőrszoknyámban, nem tudják hogy bújjanak a pasijuk ölébe, hogy észre ne vegyen! ;)

2015. jún. 5. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!