Nem erzem jol magam a sajat csaladommal, most mit tegyek?
"Nem erzem jol magam a sajat csaladommal..."
ezzel nem vagy egyedül, deők neveltek, szeretnek, taníttatnak stb, velük kell élned ha a saját lábadon nem tudsz még
a dolgozást én sem értem, miért ne engedik, ha nagyon akarsz légy elszántabb, keress diákmelót
+ pénz jöhet még ösztöndíjból, nem sok, de valami
am nekem is dettó ugyanez a helyzetem, csak a diákmeló meg az ösztöndíj a megoldás
Kérd meg őket, hogy döntsék már végre el, hogy akkor most nehezükre esik-e fizetni a kiadásaidat, mert ha igen, akkor meg gondoskodsz magadról, de akkor mész dolgozni. Egy.
Kettő: nagykorú vagy, ha dolgozni akarsz dolgozol, vannak szükségleteid, ami teljesen természetes, fogod magad, keresel egy pár órás melót és kész.
Három: érzelmekre hatás: közlöd velük, hogy ha ennyire nincs pénz, akkor szívesen segítesz nekik, hogy csökkentsd a terheiket. Ráadásul téged is mennyire nyomaszt, hogy kérned kell, vagy hogy pl. a ruhák miatt kevesebbnek érzed magadat a többieknél.
Négy: ha nem fog meglátszódni a bizonyítványodon, akkor miért ne dolgozhatnál.
Esetleg az ösztöndíjból is tudsz költeni, ha jól tanulsz, de az ugye kar és intézmény függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!