Hogy értessem meg a családommal, hogy a széles csípő nem egyenlő a kövérséggel?
Küldj képet és megmondjuk, dagi vagy-e :)
Amúgy szerintem csak piszkálódnak veled, ne vedd fel és kész.
Ha eddig nem fogtàk fel hogy csak széles a csípőd akkor nem is fogjàk.Engem apám piszkàl állandóan.Ha előveszek valamit a hűtőből hogy egyek azt mondja ,,már megint eszel?".
Ne foglalkozz velük főleg ha ők se különbek.Ne legyen bűntudatod ha ettél mert minden embernek ennie kell hogy éljen.Van akin meglátszik van akin nem.Nyugottan egyél amikor éhes leszel.Sz*rj a véleményükre.Érezd jól magad a bőrödbe. Én is ezt csinalom és mikor apám szól levegőnek nézem.Mintha nem is hallottam volna.:D
Van hivatalos módszer arra, ami objektíven kimutatja, hogy ki a túlsúlyos és ki nem:
A Te adataid teljesen normálsiak, sőt: gyakorlatilag ideális az alkatod (20 körüli BMI)! De nyugodtan számoltasd ki a családtagjaid testtömegindexét is, hogy szembesüljenek vele. Lehet, hogy azt mondják, hoyg hülyeség, de attól még szembesülnek egy objektív mércével, és abbahagyhatják a szekálást. Ami szerintem is csak projekció, vagyis gyakorlatilag mást kezdenek el szídni saját negatív tulajdonságuk miatt, mert képtelenek azt önmagukban kezelni. Nem kell vele nagyon foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!