Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg a családomma...

Hogy értessem meg a családommal, hogy a széles csípő nem egyenlő a kövérséggel?

Figyelt kérdés
Az egész családom állandóan azzal piszkál, hogy kövér vagyok, pedig csak széles a csípőm amiről nem tehetek. Apám 100 kg, akkora a hasa, mint egy 9 hónapos terhesnek, mégis ő kritizál a legjobban. Azt mondja alig ér át, nem fér el mellettem a kanapén, minden nap azt mondja, hogy fogyókúráznom kellene stb. A tesóm is majdnem napi szinten elmondja, hogy felnőtt koromra meg se fogok tudni mozdulni olyan dagat leszek, holott ő is a 100 kg tapossa. Anyám olyanokat mond, hogy b*zd meg milyen kövér vagy, kár, hogy nem csinálhatom meg, hogy 2 hétig nem adok enni. Mostanában ő szed nekem enni, egy fél adagnak a felét kb... Volt olyan is, hogy odaállt a hűtő elé, hogy nem ehetek. A nagymamám is mindig azt mondja, hogy milyen nagydarab vagyok, bezzeg a tesóm aki 100 kg, nem az, pedig ő is terhesnek néz ki fiú létére. Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, bűntudatom van már pár falat után, úgy érzem, hogy 10 kg-t híztam minden egyes evés után és legszívesebben hánynék.

2015. jún. 5. 15:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
megbántana- javítottam, időnként eltéved a pici klaviatúrán a kezem! :)
2015. jún. 5. 16:08
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként jó alakod van? Mert ha nincs hasad, akkor az a legegyszerűbb, ha testhezálló ruhát veszel fel, utána pedig aki beszól, amellé odaállsz, hogy nézzük csak, melyikünknek nagyobb a hasa.

Széles csípővel egyébként is szigorúan kerüld a bő felsőket, a sima pólókat - tíz kilót rádob az emberre látványban!

Egyébként meg bátran szólj vissza. Ha valaki lekövérez, kérdezd meg, hogy szerinte hány kiló lenne az ideális számodra. Objektív adatokkal szembesítsd őket, azzal nem lehet mit kezdeni.

2015. jún. 5. 16:09
 13/29 acelsziv ***** válasza:
100%
Nem írod hány éves vagy de lehet hogy nem ártana inkább koliba menned, ahol nem csesztetnek.A szánalmas családod meg fogja enni az életed és az önbecsülésed is.
2015. jún. 5. 16:15
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, de elég bunkó egy családod van! 58kg az ilyen magassághoz kb. a csontsovány kategória. Ha tényleg így van akkor, csak egyetlen dolgot tartok elképzelhetőnek: irigykednek rád, hogy te csak 58 kg vagy.
2015. jún. 5. 16:20
 15/29 anonim ***** válasza:
45%

Jó,azért a ló túlsó oldalára sem kell átesni,ki ne találjátok,hogy túl sovány XD

170 centihez teljesen normális és egészséges testsúly az 58 kg . A családod valószínüleg irigykedik ,de egy képet azért felrakhatnál.

2015. jún. 5. 16:23
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

170 cm-hez az 58 kg teljesen jó, persze csak kép alapján tudnánk megmondani biztosan.

A széles csípő meg minden hímtársam álma, nyugi :)

2015. jún. 5. 16:31
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Basszus én nyakon is vágnám aki ilyet mondana nekem. Szinte pont ugyanazok a méreteim mint neked. 171/57. Hozzá 92-66-94. Nekem is jó széles a csípőm. De nekem nincs vele bajom, nőies. :)
2015. jún. 5. 16:43
 18/29 anonim ***** válasza:
80%

Ne foglalkozz velük, ők tipikusan azok az emberek akik másokban a szálkát is meglátják, magukban pedig a gerendát sem.

Teljesen jó súlyban van a kérdező, még plusz öt kilóval sem lenne még csak a túlsúly közelében sem.

[link]

Ez a nő a kérdezővel egy magas, széles csípője van, de nehezebb. Aki rá azt mondaná, hogy kövér elmehet a tudja hova.

2015. jún. 5. 16:45
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
#18: A combjai túl vastagok. Nem izmosan, hájasan.
2015. jún. 5. 17:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt a családodhoz hasonló ismerősöm, folyton azzal jött, hogy milyen széles a csípőm, aránytalan vagyok, fogyjak le. A derekam 62 cm, a csípőm 93 cm volt, elég nagyon volt a különbség, de kövér nem voltam. Rövid úton le is lett állítva a kedves ismerős.

Én a helyedben visszaszólnék, hadd érezzék ők is hogy milyen az alakjuk. Ha apud azzal jön, hogy nem fér el a kanapén, mondd azt, hogy azért nem férsz el, mert kövér vagy. Ha meg a fogyókúrát mondják, javasold, hogy nekik sem ártana, mert túlsúlyosak, nézzék csak meg mekkora hasuk van.

2015. jún. 5. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!