Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szeretném megszakítani...

Miért szeretném megszakítani a családommal kapcsolatomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, a családommal jól elvagyok, nincs velük probléma, de én mindennek ellenére nem nagyon szeretek velük lenni... És a kapcsolatot sem nagyon tartani velük, de még képtelen vagyok, mert ők tartanak el... Más is van hasonlóan?

2014. dec. 22. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor mi a gond? jól elvagy nincs probléma, önállósodás utáni vagy és a hálátlanság két külön dolog.
2014. dec. 22. 19:56
 2/4 anonim válasza:
21%
Gratulálok. Anyukád felnevelt,eltartanak te meg a kapcsolatot sem fogod velük tartani. Kíváncsi vagyok hogy esne neked az Ő helyében. Mi ennek a gusztustalan tettnek az oka?
2014. dec. 22. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Én megértelek, hasonlóan indult nálam is anno. Sokan ilyenkor azt hiszik, hogy arra célzol, h utálod őket, pedig nem így van. Kedveled őket, jól elvagy velük, de szeretnéd a saját utadat járni, kötöttségek nélkül, kicsit elszakadni a családtól, önállónak lenni. Más az érdeklődési körötök, más hoz lázba téged, más őket. Sok ilyen ember van, de ezt rengeteg ember nem tudja elfogadni.
2014. dec. 22. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szabadságvágyad van, ez természetes. Legyen a napból mindig egy kis idő (min félóra), amikor egyedül vagy.. akkor lehet ezt megérteni, mit is jelent szabadnak lenni. Nem könnyű. Ha mindig másokhoz kell alkalmazkodni, akkor az nem jó. És akkor , ha együtt vagytok jobban fogod érzeni, hogy mindenki szabad - és együtt lenni a szabadsággal lehet. Azonkívül legyen saját részed a család életében, amit te végzel rendszeresen. Beszéljétek meg, mert az se jó, ha mindig fel kell kérni a segítségre.
2014. dec. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!