Miért keresettek a naiv 20-27 éves lányok csupán gyereknemzésre olyan 30-as suhancok által, akik biztos nem akarnak családot? Ha ezek a srácok nem akarnak házasodni, a gyereket miért akarják összehozni mégis?
Nyugodtabban lehet csücsülni család nélkül is, gyerek nélkül is. Nem értem ezt a gyereknemzési kényszert a családellenes suhancoknál. Nagy valószínűséggel az anyuka-apuka piszkálja otthon, hogy már nagyon kell az unoka, bárkivel is.
Elnézést a kicsit szatirikus nyelvezetért, de embertelennek találom ezt a viselkedési stílust, kihasználást csak azért, hogy a család és a rokonok előtt villogjanak.
10-es, köszönöm szépen a magyarázatot, valóban érthető.
Sajnos ma arra nincs garancia, hogy a pasi min. 20 évig teljes mértékben támogatni fogja a hagyományos családot (asszony otthon a gyerekkel és vezeti a háztartást) mindenben, beleértve az anyagiakat is. Ezt a mai 30-asoktól elhangzó gyakori mondat is jelzi: "A nőknek az anyagiak a fontosak, az autó, az ingatlan, anyagias nő nekem nem kell", illetve sok olyan van, aki szándékosan még a 10. randi után sem hívja meg a nőt akár egy teára sem ... Ezekre írtam konkrétan, hogy 30 éves suhancok. A nőknek ebből a szempontból nehéz a döntés azzal kapcsolatosan, hogy melyik az a 30-as, aki valóban családcentrikus, vagy csak villogni akar a haverok és család előtt a gyerekkel.
Aki azt mondja, hogy a mai 30-asok ugyanolyanok, mint pl. a 40 évvel ezelőtti 30-asok és a média is ugyanolyan most is, mint akkor, az sajnos nem ebben a században van. - ezt azoknak írtam, akik nem értették pontosan a kérdést.
Egy 30 éves ferfi nem suhanc, hanem ideális korban van a csaladaalpításhoz..
A nőknek pedig 25-28 éves korban ideális szülni, ha az egészségügyi szempontokat nézzük.
27 évesen az a nő, aki naiv.. Az 40 évesen is marad az szerintem..
Kb 25 éves korra a kinőhető naivitást még a későn érő nők is kinövik..
Űgyhogy én sem értem, hogy a kérdést mi ihlette, vagy ki..
Senki nem ócsárolt, csak nem tudjuk a véleményedet mire vélni...
Honnan jött, mi ihlette?
Szerintem nincs az a férfi, aki anyuci nyaggatásárá gyereket csinál, max a párjáéra, ha megis,makkr nincs esze, es megérdemli...
én is tudok iyenről, nem is egy.
nevetséges bizonyítási kényszer csupán az egész, hogy tud gyereket csinálni, igazi érfi, de maga a gyerek nem kell, csak a ténye.
sőt ahol tervezett a baba, ott is látszik ahogy apuka kihúzza magát a hír hallatán, neki azt(is) jelenti, ő egy igazi csődör.
a férfiagy primitív :D
*magyarán felcsinálni egy lányt, nagy skalpot jelent.
náluk.
12 -es vagyok..
Azt hiszem nálma abban van a hiba, hogy 28 évesek vagyunk, régőta együtt 2 éve házasok, és a barati kör hasonlő korú, hasonlő családi állapotú.
Nkünk nincs gyerek.. Megfontoltak vagyunk a kérdésben, de a férjem szeretne már.. ,az ismerősöknél van is gyerek., persze látok én is olyat, ahol elhamarkodott döntés, de inkább az egyetemista, vagy éppen onnan kiesett lányoknal.. Nem 26-27évesen...
Egyébként azok az anyu inál lakó fé rfiaknál ez 40 évesen is gondot fog okozni...
Ez mekkora ostobaság. Én még ilyenről soha nem hallottam.
Mi érdeke fűződne egy 30-as férfinek ahhoz, hogy felcsináljon egy nőt, ha nem akar családot?
Hogy ~25 éven keresztül tartásdíjat fizethessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!