Mit csinaljak ha utalom anyut?
Konkrét segítséget, tanácsot ne várj, mert nem írtad le még nagy vonalakban sem a problémád lényegét. Legalábbis, hogy miért rettegsz, hogy "visszajön". Ez egy névtelen oldal, igazán adhatnál több támpontot, ha használható választ vársz. Ennyiből az sem derül ki, mi konkrétan a bajod.
Ha az a gond, hogy utálod, s ezzel nem tudsz együttélni, akkor próbáld meg rendezni vele a nézeteltéréseid. Egyéb esetben, ha úgy kényelmesebb, zárd ki teljesen az életedből, s idővel majd jobb lesz, emiatt ne érezd rosszul magad.
Bocsáss meg neki. Nem úgy, hogy semmi baj, töröld belém továbbra is lábadat.
Hanem, úgy lelkileg. Nem annyira ő miatta, hanem magad miatt. Nem jó, ha emészted magadat. Megbocsátasz, továbblépsz, kiktatod, amennyire lehet. Talán. Persze lehet, hogy lehetetlen, de ha lehetséges. Próbáld meg. Magad miatt.
Vagy próbáld megérteni az inditékait. (Hacsak nem teljesen őrült és kiszámíthatatlan.)
1# kommentjére azt olvastam először, hogy szerintem öld meg.. bocsi az offért csak pislogtam nagyokat.
Szerintem kérdező nem tudsz mit tenni, ha nagyon rossz a helyzet akkor redukáld le vele a kapcsolatod a minimálisra.De mindig az anyukád marad. Nyilván nem tudsz már úgy felnézni rá, hogyha sok ronda dolgot tett ellened.De attól még javaslom,hogy ne táplálj ellene haragot vagy utálatot, mégha nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!