Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak ha utalom anyut?

Mit csinaljak ha utalom anyut?

Figyelt kérdés
O a remalom az eletemben. Mar nem elso eset, hogy azt kivanom bar ne o lenne az anyam. Most vegre kilepett az eletembol de rettegek attol hogy elobb vagy utobb visszajon. Azt is hozzateszem hogy komoly okaim vannak arra hogy utaljam, nem holmi tini problemak.
2015. jún. 2. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem old meg, hogy ne legyenek problémáitok, esetleg ne lehessen a következőkben együtt élnetek pl. koli, nagyszülők vagy ilyenek...
2015. jún. 2. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi a kérdés? Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, utáld lelkiismeret furdalás nélkül.
2015. jún. 2. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
semmit,akkor zárd ki az életedből...de ebben most mi a kérdés? ha kilépett,akkor minden oké.nem??
2015. jún. 2. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét segítséget, tanácsot ne várj, mert nem írtad le még nagy vonalakban sem a problémád lényegét. Legalábbis, hogy miért rettegsz, hogy "visszajön". Ez egy névtelen oldal, igazán adhatnál több támpontot, ha használható választ vársz. Ennyiből az sem derül ki, mi konkrétan a bajod.

Ha az a gond, hogy utálod, s ezzel nem tudsz együttélni, akkor próbáld meg rendezni vele a nézeteltéréseid. Egyéb esetben, ha úgy kényelmesebb, zárd ki teljesen az életedből, s idővel majd jobb lesz, emiatt ne érezd rosszul magad.

2015. jún. 2. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Bocsáss meg neki. Nem úgy, hogy semmi baj, töröld belém továbbra is lábadat.

Hanem, úgy lelkileg. Nem annyira ő miatta, hanem magad miatt. Nem jó, ha emészted magadat. Megbocsátasz, továbblépsz, kiktatod, amennyire lehet. Talán. Persze lehet, hogy lehetetlen, de ha lehetséges. Próbáld meg. Magad miatt.

Vagy próbáld megérteni az inditékait. (Hacsak nem teljesen őrült és kiszámíthatatlan.)

2015. jún. 2. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Ez az öröm nem igazi, ami abból fakad hogy kilépett az életedből, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést! Nyomja a lelkedet, és fáj a hiánya, valld be, és magadnak se hazudj! Inkább arról beszélj, mi nyomja a lelked, talán tudunk segíteni!
2015. jún. 2. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Miért hiányozna neki? A másnaposság sem hiányzik, pedig az előtte lévő órák igen kellemesek.
2015. jún. 2. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
# 7 Végülis ja, igaz
2015. jún. 2. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem írtad mi a problémád és azt sem, hogy történt ez a "kilépés", de ha már kilépett az életedből akkor végül is sikerült előbbre jutni, ne rettegj tovább. Hogyan tudna visszajönni? Te mentél el? Ha nagykorú vagy akkor jogod van szépen odébb állni.
2015. jún. 2. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:

1# kommentjére azt olvastam először, hogy szerintem öld meg.. bocsi az offért csak pislogtam nagyokat.

Szerintem kérdező nem tudsz mit tenni, ha nagyon rossz a helyzet akkor redukáld le vele a kapcsolatod a minimálisra.De mindig az anyukád marad. Nyilván nem tudsz már úgy felnézni rá, hogyha sok ronda dolgot tett ellened.De attól még javaslom,hogy ne táplálj ellene haragot vagy utálatot, mégha nehéz is.

2015. jún. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!