Szülők, akiknek külföldön él a gyermekük! Meg tudtatok bocsájtani neki?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, és lassan egy éve költöztem el Angliába. Úgy éreztem, nincs más választásom, ha nem csak a túlélésért akarok küzdeni, hanem célokat megvalósítani, egy valódi életet felépíteni. Rettentően bánom és nagyon szeretnék hazamenni. De akárhogy töröm a fejem, nem jut eszembe semmilyen megoldás, amivel otthon is élhető körülményeket teremthetnék magamnak. Itt ragadtam. Talán nagyon hosszú időre, vagy örökre. De közben szakad meg a szívem minden nap a családomért, főleg az anyukámért. Nagyon hiányzik és biztos vagyok benne, hogy én is neki. Úgy érzem, fájdalmat okoztam neki, cserben hagytam, és tudom, hogy nem mutatja vagy mondja, mert nem akarja, hogy rosszul érezzem magam. De közben érzem, hogy fájdalmat okozok. Néha hetekig nem tudok vele beszélni, mert nem jut időm rá, és ezért még jobban marcangol a bűntudat. Leírni sem tudom, hogy mennyire. Vajon megbocsát majd nekem ezért? Vagy önzőnek és hálátlannak fog gondolni mindig akár tudat alatt? Vannak itt olyan szülők, akikkel megtette ezt a gyermekük?2015. jún. 1. 03:02
21/24 anonim válasza:
18#, blogot nem, de ha érdekel megirhatom.
22/24 anonim válasza:
Nagyon szomorú, hogy nincs hová, mire hazajönni. Én nagyon itt szeretnék élni, de egyre többet gondolkodom, hogy menni kéne, pedig elmúltam 40.
23/24 anonim válasza:
Mindenki elhagyja ezt az országot :D :D :D
24/24 anonim válasza:
" de egyre többet
gondolkodom, hogy menni kéne,"
Én meg egyre inkabb ugy latom itthon is lehet boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!