Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi változott a párotokban...

Mi változott a párotokban miután apa lett?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Eleinte semmi, csak olvadozott a gyerekek láttán. Félt megfogni az újszülöttet, aztán a kezébe adtam. Volt izgulás, félelmek tömkelege. Ő az egyik szobába a gyerekkel, én a másikba gyürködtem a kezemet, hogy mit művel. Aztán a kicsik mikor elkezdenek kommunikálni, mosoly, gügyögés, akkorra már teljesen beleszerelmesedett az apaságba,együtt alvás, játszóterezés, sétáltatás stb:D

Szóval minden.De azért én is kellettem hozzá, hogy jó apa legyen:D

2015. máj. 31. 10:13
 2/2 anonim válasza:
Az én párom nehezen "fogta fel" ezt az új hejzetet. Szerintem nem tudta mit is jelent igazából az apaság, kellet egy kis idő mire belejött. Most 2 éves a gyermekünk, de a páromban az a mai napig megmaradt, hogy túlzottan félti. Mikor hazahoztuk a babát a kórházból csak nézte nézte... de nem merte megfogni. Amikor sírt kiment az udvarra, ez mondjuk engem zavart, de megértő voltam... :) Ha tisztába tettem, mindig odajött, hogy: -Vigyázz rá! A fürdetésnél sosem volt ott. Aztán a baba érkezése után kb. 2-3 héttel a kezébe nyomtam a gyereket hogy fogja meg le kell szaladnom a védőnőhöz, persze ez nem volt igaz. kettesben hagytam őket, kb. 5 perc múlva visszamentem, a párom sírt. megkérdeztem mi a baj, elmosolyodott, annyit mondott: elaludt. Azóta szinte elválaszthatatlanok. :)
2015. máj. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!