Nektek valami változott, mikor betöltöttétek a 18-at?
Figyelt kérdés
17/L2014. okt. 29. 12:08
2/20 anonim válasza:
Egészen konkrétan semmi. De még az érettségivel sem :)
Ugyanaz az ember maradtam, csak jogilag változtak meg a dolgok. Felelős lettem magamért, már nem a szüleim feleltek értem.
Otthon sem változott semmi, minden rendben ment tovább.
4/20 anonim válasza:
Anya engem küldött a boltba cigarettáért. Meg nagy ritkán, mikor vettünk egy üveg alkoholt vendégségbe menet ajándékba, azt is velem hozatták. Nagyjából ennyi változott, semmi más. :D
6/20 anonim válasza:
Semmi nem változott, pedig azt hittem elkap valami eufória, hogy felnőtt vagyok, de nem. Aznap pontosan ugyanúgy sütött a nap, pontosan ugyanazok a problémák gyötörtek, vagy épp ugyanaz az öröm töltött el. Pontosan ugyanúgy lettem egy évvel öregebb, mint azelőtt. :-)
7/20 A kérdező kommentje:
Bulizás, ide-oda menés téren sem ??
2014. okt. 29. 12:23
8/20 anonim válasza:
Én azelőtt sem partiztam szét az agyam minden hétvégén, inkább az asztal mellett ülős, jót vacsorázós, beszélgetős bulikat szerettem. Ezekre ugyanúgy eljártam. Hál' Istennek kimaradtam a szétcsapom-magam-idegennel-kefélek jellegű bulikból.
9/20 anonim válasza:
Semmi. Bulizás terén sem, előtte és utána is buliztam/bulizok ugyanúgy reggelig.
10/20 anonim válasza:
A szüleim nem akarnak eltartani mivel elmúltam 18 :) király,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!