Nektek valami változott, mikor betöltöttétek a 18-at?
Háár az égvilágon semmi.19 eves vagyok, de tulajdonképpen még mindig olyan 17-nek érzem magam. Lehet hülyén hangzik, de tényleg leragadtam (legbelül) ennél a kornál. Nem változott a személyiségem, a gondolkodásom, de meg az életem sem(jó, leszámitva azt, hogy már egyetemista vagyok).
Jövőre vagyok 20, májusban. Ettől már kicsit jobban tartok :D!
Amúgy nem volt soha nagy bulim. Ennek több oka is van, de szerintem semmit nem vesztettem, hogy nem volt. Megünnepeltem szűk családi körben, majd pár barátom felköszöntött.
Semmi nem változott.
Te se reménykedj.
Ugyanúgy suliba jársz, eltartanak a szüleid, és be kell számolnod mindenről, és ha eddig el kellett kéretszkedned tőlük valahová, akkor ezek után is el kell majd.
Én 22 éves vagyok és dolgozom, mégis így akarnak továbbra is kezelni (de nem hagyom).
Szóval ebből is láthatod, semmit nem jelent az a 18, ugyanolyan mintha 16,17,18,19 vagy 20 lennél.
Elköltöztünk a mostohaanyámhoz, és 22 éves koromra egy lelki roncs lett belőlem. Jeee!
Mivelhogy egyedül nem maradhattam, meg a nő is jól eljátszotta, hogy normális... persze, 25 vagyok, pszihológus és pszichiáter kezelnek már évek óta.
18 éves korom előtt azt hallgattam: "Majd ha 18 leszel!"
utána meg: "Amíg az én kenyeremet eszed!"
kb ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!