Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért változott meg a lányom?

Miért változott meg a lányom?

Figyelt kérdés
A16éves lányom sose volt otthon (14éves kora óta csak a barátaival volt) de ha mégis akkor tvt nézett, facebookozott. Mindig sminkelte magát de már nem, most már mindig otthon van, segit a ház körül, jobb tanuló, nem cigizik(két honapig cigizett) volt egy "pasija" de már szakitott vele. Mindezt miért?
2015. márc. 1. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle? Mi honnan a fenéből tudjuk, hogy miért változott meg? Talán ideje lenne beszélgetni is a lányoddal és nem bambán nézni hogy 14 éves kora óta az utcán él jóformán. Bár gyanítom, te a lány vagy és nem az anyuka..
2015. márc. 1. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt megnézném, hogy a 14 éves lányom sose legyen itthon, fogalmam ne legyen, hol, kikkel tekereg.

ilyen szülő, aki ezt hagyja? Egyébként meg talán beszélgetni kellene azzal a gyerekkel, ahogy korábban is ezt kellett volna tenni.

2015. márc. 1. 21:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem engedtem el sehova sem. Eleinte boltba külttem de nem jött haza napokig. Aztán este szökött meg, valamikor velem jött a boltba de onnan szökött el. Probáltam vele beszélni de azt mondta hogy hagyjam mert nem ér rá. Aztán kérdezgettem: miert nem mész a barátaidhot:mert nincsenek. Miert nem sminkeled magad: mert csunya leszek.
2015. márc. 1. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Hát, nem egyszerű a lányod. És a gyámügy nem avatkozott közbe, amikor nem ment haza? Csak jelentetted, gondolom védelembe vették. Mióta nem tudsz vele beszélgetni? Mert úgy tűnik az írásodból, hogy már 14 éves kora előttre vezethető ez vissza.
2015. márc. 1. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem a rendőrségen mert az egyik ismerősömtől is igy vették el a fiat. Miota jobb irányba változott. Amikor 14-15 éves volt akkor tudtam beszélni vele rámhalgatott 2h.onapig aztán megint eltünt
2015. márc. 1. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
A kérdés lényege nem egészen érthető. Most örülsz neki, hogy megváltozott, vagy nem ? Nyilván a kamaszkori hormonális változások hatására lett kicsapongó és szélsőséges. Mostanra lenyugodott hormonálisan és egyben lelkileg is.
2015. márc. 1. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Nezd meg a Speak cimu filmet, talan valaszt ad a kerdesedre.

Nade ez milyen? Egyutt mentek a boltba es o fogja magat es lelep??? Hova? Kivel? Napokig csak ugy? Nem aggodtal? Nem jelentetted mert mastol igy vettek el a gyereket....honnan tudtad, hogy ot meg nem talalja meg valaki es rabolja el, sosem latod ujra...nem fordult meg a fejedben? Erthetetlen szamomra.

2015. márc. 1. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:

addig nyugodt csak, míg nincs pasija

ha összejön valakivel megint nem fogod látni

2015. márc. 1. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki.
2015. márc. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!