Hogyan vehetném rá édesanyámat, hogy a páromnál aludhassak?
Sziasztok. Kicsit kínos számomra ez a helyzet, remélem nem az fog lejönni hogy egy gyáva idióta vagyok. Két hete töltöttem be a 18-at, majdnem 1 éve van párom, akivel eddig a csókon kívül semmi komolyabb nem történt,(és mással sem) mert az a helyzet, hogy én vagyok édesanyám legkisebb lánya, már csak én lakok vele itthon, és túlságosan is félt, nem enged el sehova, pedig csak nagyon ritkán mozdulnék ki), nem túl jó a kapcsolatunk, sokszor veszekedünk, nem igazán beszéljük meg a dolgainkat, egyszer megkérdeztem, hogy lehetne-e még egy fülbevalóm a bal fülemben, de rra is elég durván reagált, azt mondta, ha meglátja kitépi a fülemből, ne merjem kiszúratni a fülem amíg itthon lakok, mert amíg az ő házában lakok, ő parancsol nekem, ezért egyszerűen nem merem neki felhozni, hogy a hétvégét a páromnál tölteném... Van valami ötletetek, hogyan "tálaljam" neki ezt a dolgot? Fogalmam sincs mit mondhatnék... Tudtok nekem segíteni?
18/l
Probald neki igy mondani :
Anyu... Szerinted nem jobb egy hazban csinalni mint a bokorban? Tudod hanyan megteszik amugy hogy bokorban,vagy valahol az utcan " kefelnek" egy jo baratnom a lepcsohazban veszitette el a szuzesseget,és omlott belole a ver,csak az azert mert az anyja nem engedte a talalkozast,es a lany csak azert is "felboszult"... kell ez ?
Ha nekem egyszer gyerekem lesz,es ismerem a fiut,latom hogy na rendben,akkor oke. Inkabb csinaljak az agyban mint a bokorban vagy valami domb tetejen.....
Anyukád elég nyomi, már ne is haragudj. Nekem a szüleim 3 hónap után megengedték az ottalvást, semmi bajuk nem volt a barátommal. Mondjuk én gyakran hoztam ide, sokat beszélgettek vele, és tudták, hogy milyen. Már több, mint 2 éve együtt vagyunk. (Ja, az első együttlétig nem bírtunk tovább várni 3,5 hónapnál, ami szerintem teljesen normális. Az viszont igencsak durva, hogy a csókon kívül még tényleg SEMMI nem volt 1 év alatt nálatok, pl megujjazás, nyúlkálás. Azért valami miatt csak együtt vagytok, de ennyire sem kívánjátok egymást? Mert ha még szűz vagy, és sose ujjazott meg, nem "tágított ki", akkor igencsak fájni fog az első...)
18L
Tavaly volt egy ilyen "lázadós" afférom, a barátnőimmel elmentünk a Múzeumok Éjszakájára, az egyik közeli városba, ott aludtam náluk, és mire reggel hazajöttem, a cuccaim az ajtó előtt voltak, 1 hétig a bátyáméknál kellett laknom, és utána, mikor apu kérésére hazajöttem, még 2 hétig nem vett rólam tudomást, nagyon túl tudja reagálni a dolgokat....
De ma végre rávettem magam, és megkérdeztem, addig úgy sem fogom annyiban hagyni ezt, amíg nem engedi, ha kell a testvéreim segítségét is kérem, úgyhogy köszönöm szépen, sokat segítettetek! :)
Tény, hogy koránál fogva többet tud a világról, mint te. Tudja, hogy vannak pasik, akik le akarnak fektetni egy lányt, aztán soha többet nem néznek rá. Tehát ha félt a csalódástól anyukád, az természetes.
Kérdés, hogy te megbízol-e ebben a srácban, tudod-e, hogy valóban szerelem fűz-e össze benneteket? Ha lefekszel vele, azzal erősödik-e a kapcsolatotok, vagy éppen véget is ér.
Valóban fontos, hogy észnél légy, védekezz, mert egy nemkívánatos terhesség sok bajt okozhat az anyukáddal való viszonyban. Nem írtál arról, hogy vannak-e kétségeid a fiúddal való kapcsolatodat illetően? Ő sietteti az együttalvást? Vagy már nincs türelme várni, s ultimátumot adott neked? Én már nem erőltetném a napokban anyukádnál. Nem csak éjjel eshetsz túl az együttléten, hanem nappal is. És akkor hoznám ismét fel, ha megerősödött a kapcsolatom. 18 évesen ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha nem bírod anyukád "engedélyét"
100%-osan megbízom benne, a nap szinte minden percében beszélünk, ha dolgunk van, vagy szórakozni megyünk egymás nélkül, akkor is felhívjuk egymást. Neki bármit elmondhatok, elmondja a véleményét, támogat. Nagyon szeretjük egymást. Nem sietteti az együtt létet, természetesen már beszéltünk róla sokszor, Ő még tudna várni rám, de én szeretném, hogy végre megtörténjen, mert csodás dolognak tartom, és úgy gondolom, kellőképpen felvilágosult vagyok hozzá.
Ami pedig a védekezést illeti, több, mint fél éve szedek fogamzásgátlót (a nagyon rendszertelen ciklusom miatt), és ezt anya is tudja nagyon jól.
18 vagy, költözz el, és le van a probléma.
Ja, hogy nem tudsz?! Hát, akkor viszont az van, amit anyud mond - tekintve, hogy ő tart el.
Igen, anyád nem normális, ez tény, épeszű ember nem ilyen a gyerekével, de vannak hülyék, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!