Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok arról ha egy...

Ti mit gondoltok arról ha egy apa azt mondja a gyerekének hogy dögöljön meg?

Figyelt kérdés

2015. máj. 29. 09:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Gyere.

Felnőtt ember vagyok

A 2éves kislányomon vitáztunk de nem volt igaza.

De mindegy is mert ilyet akkor sem mondhatna.

2015. máj. 29. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy kisebbségiek. Fehér ember nem mond ilyent a gyerekének, meg amúgy senkinek.
2015. máj. 29. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem;fehér ember ilyet nem mond tényleg. Inkább talán olyasmit, hogy ha tudtam volna, hogy ilyen leszel, nem vállaltalak volna, vagy bárcsak meg se szültelek volna, stb.

Gondolom, nem ez volt az egyetlen mondat, amit valaha mondott neked. Azt is nehéz elképzelni, hogy minden más mondatát ezzel fejezi be, bár lehet, hogy a b...d meg befejezés helyett a dögölj meg is jó lehet.

Vannak ilyen szófordulatok, amik egyáltalán nem azt jelentik,mint amit a szavak. Van, akinek szavajárása az "itt forduljak föl, ha...", "kitiprom a belét", sőt "ott döglöttem volna meg,ha...".

Szerintem se komolyan - szó szerint- nem kell venni, sem nem szabad eltúlozni sem, ha véletlenül mondjuk a szégyelld magad helyett ilyesmi csúszott ki a száján.

Az APA is ember, csinálhat,mondhat olyat, amit nem lett volna szabad. Ez az élet, messze nem tökéletes.

2015. jún. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!