Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan családtagotok,...

Van olyan családtagotok, akitől soha nem lehet csinálni semmit?

Figyelt kérdés
Nekem apám ilyen. Amíg nincs itthon, addig minden tök happy, nyugodtan mozoghatunk a konyhában, nézhetünk tévét és a többi, de ahogy ő megjön, mindennek körülötte kell forognia. Csak olyan műsor mehet, amilyet ő kiválaszt, csak vele lehet beszélgetni, ha egymással beszélünk, akkor megsértődik. Mindig hatalmas veszekedés van, ha nem az van, amit ő akar. Állandóan sörözik, ez még rátesz az amúgy is szörnyű természetére. Közöttünk sose volt igazi apa-lánya kapcsolat, de valahogy nem is vágytam rá, mert nem volt akedvem a folyamatos hisztijét és a lecseszéseket hallgatni. Én nem értem, anyám hogy bírja mellette. Ja és családi összejöveteleken is ez van, ott ha huszan is vagyunk, akkor is mindig mindennek róla kell szólnia. Ráadásul akik egy kicsit elesettebbek, azokat gátlástalanul sértegetni. Annyira undorító...szégyellem, hogy ilyen apám van, bárcsak inkább ne is lenne. Szerintetek mitől lehet ilyen? Van hasonló rokonotok, családtagotok? Hogy szerelitek le őklet? Mit tapasztaltatok náluk? Mindenre kíváncsi vagyok.

2015. máj. 28. 22:00
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
26 Tipikusan az a fajta, aki vizet prédikál, de bort iszik:( Nekem is van egy ilyen távoli családtagom, ő dettó ugyanez, le se kell írni. Én egy percig se bírnám ki mellette.
2015. máj. 30. 14:17
 32/34 A kérdező kommentje:
27 Nekem az a tippem a saját példámból kiindulva, hogy annyira alacsony lehet az önbizalma unokatesódnak, hogy direkt választ egy ilyen alacsony színvonalú embert, mert kevesebb a valószínűsége, hogy ott fogja hagyni. De ezt csak gondolom...nálunk ez megy, mindenkinek nagyon alacsony az önbizalma. Amúgy jól látod a helyzetet, apám valóban figyelemhiányos, nem foglalkoztak vele a szülei. De szerintem nem az én dolgom, hogy feldolgozzam helyette ezeket a dolgokat, ezt neki kéne. Régen próbáltam is segíteni neki, de akkor is azt várta el, hogy én majd gondolkozok helyette, majd én, majd én... ha valaki nem akar, azzal nem lehet mit csinálni.
2015. máj. 30. 14:21
 33/34 anonim ***** válasza:
Hogy lehet vkinek a halalat kivanni? :/
2015. máj. 30. 15:51
 34/34 A kérdező kommentje:
33 örülj neki, hogy nem érted.
2015. máj. 30. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!