Van olyan családtagotok, akitől soha nem lehet csinálni semmit?
"szégyellem, hogy ilyen apám van, bárcsak inkább ne is lenne"
Ilyet ne mondj.. Mert ha egyszer tényleg nem lesz, sokat fogsz sírni miatta.
Nekem a nevelő apám ilyen... Bár neki nem az számít, hogy körülötte forogjon minden, hanem az a baj vele, hogy meg se lehet szólalni úgy vele egy légtérben, hogy ne szólna le. Pl.: Anya, leveszed nekem a sót?(egy kar nyújtás az egész) Erre a nevelőapám válasza: Mégis hány éves vagy?! Nem igaz, hogy nem bírod levenni! Nincs lábad? Te meg miért veszed le neki, b***meg?
Ha családi ebéd van akkor is bármit mondunk, ott dünnyög, meg morog. Cigire, piára költi a pénzünk, aztán még otthon balhézik, hogy anyám adott nekem pénzt, hogy ne haljak éhen a suliba. Undorító ember, bűzlik, állandóan alkohol szaga van, olyan buta mint a föld, soha nem dolgozni megy hanem a kocsmába. A legszomorúbb pedig, hogy anyám ezt engedi! Sőt! még annak a selejtnek a szüleinek is hitelt kellett NEKÜNK felvenni. Én is azt kívánom bárcsak ne lenne... bárcsak halna már meg. Gyűlölöm. Téged pedig teljesen megértelek.
Ne is haragudj, de te buta vagy. Hogy mondhatsz ilyet,hogy bárcsak ne is lenne apád?
Gondolj már bele .... Ha majd nem lesz,milyen rossz lesz .... Én soha nem mondanék ilyet, pedig az én apám is furcsa figura ..
Áldd az Urat,hogy van apád, aki téged szeret a legjobban a világon .
Előző vagyok.
Köztünk sincs jó apa-lánya kapcsolat, de attól függetlenül neem kívánok olyat,mint te. ( ne haragudj de többet nem tudom kimondani, azt amit te mondtál ...)
Apukám szinte ugyanilyen mint amit te is leírtál...annyi különbséggel hogy egy idegbeteg f**z aki minden,de tényleg minden apró szarságon felhúzza magát és olyan veszekedést indít,hogy mindenki bőg,kiabál stb...görcsbe rándul a gyomrom mikor hazaér.Addig jól megvagyunk de amint hazaér csak a veszekedés megy és feszült a légkör.Amikor tudok menekülök itthonról ugyanis a családból velem a legrosszabb a kapcsolata.Személy szerint én utálom őt ezt így megmondom:) Kb 17 éves koromig vert,de nem ám olyan "nagyonrosszatcsináltálkapszegypofont" módon...
Szóval nagyon is megértelek :(
Nekem anyám ilyen :( Amikor nincs itthon, minden jól megy, de amint hazaér, egyrészt mindennek róla kell szólnia, másrészt már a jelenléte is annnyira demotiváló, hogy nemhogy tanulni nem tudok, de még a saját hobbijaimtól is totál elmegy a kedvem. Sajnos nem igazán lehet vele mit kezdeni, igyekszem minél kevesebbet a közelében lenni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!