Házasként, Ti milyen gyakran találkoztok a szüleitekkel vagy házastársatok szüleivel?
2-3 hetente teljesen jó, mi is annyi időnként megyünk, 25 km-re. Nagyon szeretem a párom anyját, de nem mennénk ennyiszer, ha nem a megyeszékhelyen lakna, ahol mindig van valami dolgunk vagy vásárolnivalónk.
Anyám már nem él, őt talán évi kétszer látogattam, többszáz km volt a távolság, komplikált tömegközlekedéssel.
10 .ez nekem fura..
Mert pl az én ferjem akar nelkülem is elmegy aszüleimhez, sőt édesapammal gyakrabban beszél, mint én.. Ők nagyon jól kijönnek...
A sajat anyukájával kevesebbet beszél jóval... Pedig nincs semmi gond, nem volt eossz szülő... Stb... Csak nem állnak ilyen szinten közel egymáshoz..
Tehát nalunk ha a férjem nélkül megywk (mint az előző hétvégen) akkor kifordult mindenki szerint a világ.. Nagyszülők.. Stb, hogy ugye nincs baj :)
Pedig mi sem vagyunk összenőve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!