Ti hol laknátok? Maradnátok a szüleitekkel vagy a saját lakásba, de egyedül?
Szóval sajnos úgy adódott, hogy az egyetemen lesz egy passzív félévem és a szüleim nem ragaszkodnak hozzá, hogy dolgozzak (tudom kicsit fura). Nem tudom, viszont eldönteni, hogy otthon lakjak velük vagy a saját lakásomban ott, ahol tanulok. Ott viszont egyedül lennék (volt lakótársam meg lesz is, de ő is passzív lesz most) és félnék, hogy nem megy-e majd az agyamra az egyedüllét de otthon meg a szüleim (jóban vagyunk, de néha azért vannak viták és mondjuk érthető, hogy 20 évesen nem akarok állandóan velük lenni). Persze nem otthon ülnék, sportolnék, tanulnék nyelveket meg kutathatnék a sulimban.
Ti mi tennétek, mihez kezdenétek ebben a helyzetben? Csak normális válaszokat légyszi!
Maradnék inkább egyedül. Először lehet nehéz v furcsa, de ezt is érdemes megtanulni. Bmikor hozhat az élet olyan helyzetet, h nem lesz lehetőség választani. Ez az egyik érvem.
A másik pedig az, h az egyedüllét sokmindenre megtaníthat, ha engeded. Ilyenkor van igazán lehetőség befelé figyelni, ilyenkor ki tudnak jönni azok a problémák amiket egyébként elnyomunk. Lehet, h ijesztő meg sz*r, de hosszabb távon kifizetődő foglalkozni velük.
Kipróbálnám egyedül, ha nem tetszik hazamehetsz.
Arra az időre (fél év-1 év) lehet új lakótársad, aztán amikor aktív lesz a régi, akkor visszajön.
Ha megtehetném biztos a saját lakásban maradnék.
Viszont az anyagi oldala: a szüleid fizetik vagy hogy fogod fenn tartani, ha nem tudsz dolgozni?
én hazamennék)
JÓ az önállóság,de jobb a valakihez tartozás.nem hinném,hogy emberevők lennének a szüleid)
Nekem a család nagyobb vonzerő mint az önálló egyedül lét(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!