Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak. Apu azota eljar bulizni es rengetegszer volt mar reszeg, ami nem is volt baj eddig. Szerintem kicsit tulzasba viszi. Mostanaban mar dolgokat is felejt el es neha konnyebben felhuzza magat. Jogy beszeljek vele, hogy ne igyon tobbet vagy csak kevesebbet?2015. máj. 27. 15:13
1/7 anonim válasza:
Ülj le vele pár órát beszélgetni, és említsd ezt meg neki.
2/7 anonim válasza:
Egy válás mindkét félnek kudarc. Ezt viszont tudnod kell.
3/7 anonim válasza:
'eddig nem ia volt baj'Ha a szülő részegre issza magát,az mar onmagaban is eleg nagy baj.
Szerintem egy oszinte beszélgetés nem árthat.
De mindenesetre tegyel valamit!
Egy olyan lany akinek az anyja alkoholista.✋
5/7 A kérdező kommentje:
A problema, hogy lassan egy eve nincsenek egyutt. Apu mar masik novel van. Mar mondtam neki, de nem hisz nekem, sot a noverem is kerte hogy alljon le. De o akkor is azt vallja, hogy nem iszik sokat. Meg csak 17 vagyok es eleg nehezen erint.
2015. máj. 27. 16:21
6/7 anonim válasza:
Sokszor a hiány miatt esnek bele válás után egy kapcsolatba. Az új párban a régi dolgokat keresik. Az alkohollal pedig a fájdalmat próbálják csillapítani. Kirándulások? Mozi? Vagy bármilyen kikapcsolódás amihez nem kell pénz? Én úgy gondolom ha az adott személy nem akarja elfogadni az igazat akkor felesleges neki megállás neki mondani úgy se fog történi semmi sőt még az is elő fordulhat hogy dühössé válik a kapcsolat.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. :)
2015. máj. 27. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!