Mit tennétek, ha gyereketek bosszúból rágót ragasztana a hajatokba?
nem mehetne továbbra sem bulizni legalább 1 hónapig
ha pedig cipője/ruhája elszakadna és újat szeretne menni, elsőre azt mondanám, ragaszd össze rágóval, úgyis az a te módszered. utána persze pár nap múlva kapna másikat, de ezt tuti bedobnám... hogy lássa, nem úgy működnek a dolgok, ha rosszat csinált, azért büntetés jár
Hát attól függ, hogy mennyire jönne elő belőlem a g***ség (gonoszség, a félreértések elkerülése végett!).
Lehet, hogy fél évig nem engedném el sehová, de az is lehet, hogy két hétre kilőném az otthoni internetet, de ha valaki látta a zuhanyzós jelenetet a Rendőrakadémiából, hát ha nagyon g...onosz lennék, már csak azért is megmutatnám neki, hogy én vagyok a nagyobb mókamester.
Verés? Ugyan már! Annál sokkal szadistább és hatékonyabb dolgok is vannak a világon, főleg, ha egy kamaszból kell embert faragni.
Feri, a Tök(él)etlen katona valóban egy zseniális könyv. :)
A gyereknek meg nem kell tűrni, hogy emberkedjen. Jól mondták előttem, aki ovis, maradjon otthon rajzfilmet nézni.
tegnap 23:00
Na, végre valaki ezen az oldalon, aki rendelkezik némi műveltséggel!
De az is lehet, hogy lecsapnám a taknyos kölyköt egy palacsintasütővel, ahogy Vitéz Lejszló is tette az ördöggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!