"Mikor jön már az unoka? " Hogy értessem meg velük, hogy nem jön?
Nem szeretnék gyereket, de ezt a szüleimnek nem sikerült még megérteniük. Szerencsére külföldön élek, de így is akármikor beszélünk, vagy találkozunk, ez a téma tuti szóba kerül.
Az anyukámnak a mindenei a kisgyerekek, folyton hallgatom, hogy x-nek, y-nak milyen édes kisfia/kislánya van, zs-nek most lett unokája, majd ha neki is lesz, stb.
Apukámtól pedig az jön, hogy mikor látnak már gyűrűt az ujjamon...
Ez engem nagyon idegesít, mert nem szeretem a gyerekeket, borzasztóan önző vagyok, egyáltalán nem vagyok anyának való.
De a kedvencem a tegnapi beszólása volt anyukámnak. Szerinte úgyis annyi pénzem van, biztos jó érzéssel töltene el, ha azt a saját gyerekemre költhetném... Meg hogy itt van ez a hatalmas lakás, tele üres vendégszobákkal, teljesen rideg az egész, mint egy múzeum, egy kisbaba életet hozna ide.
Nincs gyerekem soha nem is akartam ki nem allhatom a gyerekeket. idegesitenek , a barati korunk is gyerektelenekbol all kb 80 % ban. Ha valaki igy erzi jol magat ugyan miert kellene szulnie? cask mert elvarjak? az en anyam tudomasul vette amikor osszehazasodtunk ,mert elotte mar kozoltuk vele hogy egyikunk sem akar gyereket es igy is tortent. gondolom ha hianyzik neki a gyerektarsasag akkor lemegy egy jatszoterre es nezi oket.
Kerdezo: ne torodj senkivel a te eleted a tied. Kozold anyaddal amit itt elmondtal, hogy nem birod a gyerekeket nem az az eleted celja hogy egy szaros pelenkas orditomasinat dedelgess ejszakankent kesobb meg idegeskedj hogy mikor mi tortenik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!