Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mit lehet...

Mit csináljak? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A szüleim rég elválltak én most 17 éves leszek így vannak látagatások 2 hetente 2 nap apánál . Ha a felesége nem durván elég korrektül rám szól vagy vmi akkor egyből elkezdek sírni ( amúgy pedig soha nem szoktam) és ezek után mindig elkezd velem kedves lenni . Mivel náluk szoktam lenni ahogy írtam olyankor osztálytársamékhoz se enged át bulizni( szülők is ott lettek volna meg össz vissz 3an lettünk volna. Ha náluk vagyunk alig beszélünk többnyire a szobámban vagyok . sokan mondták már hogy ha olyanom van menjek haza és kész de félek is és büntudatom is van amiatt hogy elrontom az apa -lánya kapcsolatot ..

#apa #lány #sírás #apa felesége
2015. máj. 23. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy a szobában kuksolsz, nem apa-lánya kapcsolat.
2015. máj. 23. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom de ha elmegyek akkor megbántom őket de ha maradok akkor meg se barátaimmal nem fogok tudni elmennei sehova ( ha pont akkor van vmi) és nekem is rossz mert legszívesebben hazamennék
2015. máj. 23. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Lassan te is felnőtt vagy. Ha apukád nem tud jó programot szervezni neked, próbálj te kitalálni valamit, ami mindkettőtök számára szórakoztató.
2015. máj. 23. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!