Az normális ha a szüleim azért nem támogatnak anyagilag és egyéb dolgokban mert anno az ő szüleik se tették ezt velük?
Kifejtem...: Viszonylag jól élünk cserébe persze elég keményen dolgozik apukám méghozzá fizikai melót csinál. Simán beleférne ha kapnék zsebpénzt és az is, hogy többet foglalkozzanak velem. Jó a zenei érzékem mégsem irattak be sose semmilyen zeneiskolába mostmár 20 vagyok már nem ingyenes az oktatás most a pénzt sajnálják. 1-2 ismerősöm aki anyagilag úgy áll mint mi már kapott egy autót ha nem is örökbe amíg otthon él használhatja. Az útját/karrierét/tanittatását egyengetik a szüleik mióta élnek. Nekem alsós korom óta nem segítenek pedig ráérnének. Mikor ezeket megemlítem meg, hogy a gyerekkoromba sokkal több mindent megadhattak volna, mindig ezzel jönnek " Mi semmit se kaptunk a szüleinktől" Ez csak szerintem hülye kifogás?
Ha lenne gyerekem vagy lesz én végig azon
leszek, hogy megadjam neki azt amit akar persze bizonyos keretek között. Ha erre nem leszek képes és látom előre akkor inkább nem is vállalok majd gyereket de ez most itt nem is lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!