Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az normális, hogy szülés után...

Az normális, hogy szülés után nem záródik a hüvely? Tükörrel belátok a hüvelyembe a kisajkak nem záródnak össze, mint anno.

Figyelt kérdés
szülés után 1 hónappal vagyok. ez már mindig így marad? plasztikáztatni kell? vagy mit kell ilyenkor csinálni?
2014. jún. 6. 23:10
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint, hogy nem záródik a hüvelynyílás. az normális?
2014. jún. 6. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Várnék azért a következtetések levonásával, mert több idő kell azért, hogy visszaálljanak a dolgok. 1 hónappal szülés után még én is megvoltam ijedve, hogy hogy fogok én kinézni odalenn ezentúl? De már minden a régi. Ha 1-2 hónap múlva sem ok, akkor kezd el ezen gondolkodni szerintem. Mármint a plasztikán, ha téged, vagy esetleg a párod ez zavarja..
2014. jún. 6. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:

nem is a hüvely, maga a nyílás ami nem stimmel

a baktériumok is eszemben vannak nagyon így.

elvégre pl a végbélnél sem normális hogy belátunk a belünkbe...

de a hüvelynél az lenne...?

2014. jún. 6. 23:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A hüvelyed azért nyilván jellegében és anatómiáját tekintve is teljesen más, mit a végbélnyílásod. És igen, ez még rengeteget változhat, vsz. Kevésbé rugalmasak a szöveteid. A hat hetes kontrollon majd mond rá valamit a nődokid.
2014. jún. 7. 06:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Változni fog még, de arra azért számíts, hogy ott azért kibújt egy gyerek, aki jóval nagyobb mint egy férfi szerszám, így ennek azért nyoma marad. Sokan azt mondják, hogy semmi nem változott odalent, ezt kétlem. De annyi tuti, hogy azért változni fog és jobb lesz.
2014. jún. 7. 07:13
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
3 honap is kellhet hozza, plasztikazasra ne is gondolj.
2014. jún. 7. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:

szerintem szét van szakadva a nyílásom és azt nem varrták össze

a plasztikával már csak nem tudják tovább rontani

2014. jún. 7. 20:03
 8/8 anonim válasza:
Szia, jó régi kérdés, de hátha. :) hasonló cipőben járok, 8 héttel szülés után. Változott azóta a dolog? És ha igen, mikor?
2021. júl. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!