Kamaszok, akik külön éltek a szüleitektől. Milyen gyakran találkoztok velük? Hogy kéne utalnom arra, hogy ne jöjjenek ide?
Anyukámmal Budapesten éltünk, de Ő férjhez ment újra és vidékre költözött. Én nem akartam menni, mert jövőre érettségizem, a kollégium nem jött be, így maradt az, hogy nagy nehezen belement abba, hogy összeköltözzek a legjobb barátnőmmel (ballagásra kapott tavaly egy saját lakást).
Itt viszont néha eléggé "csatatér" van a bulik miatt és azért, mert folyton késésben vagyunk, sietünk, nem igazán pakolunk, nem is nagyon szoktunk főzni, a hűtőben alkohol, gyümölcs, víz és üdítők vannak, meg olyan kaják, amiket nem kell főzni, sütni.
És az anyám 200 km-ről próbál gondoskodni rólam, bele van betegedve, hogy nem eszek "itthoni" kaját, felfordulás az életem és hogy felnövök.
Legutóbb 2 hete volt itt, egy éjszakát aludt nálunk, de az a 2 nap is sok volt... Mindent átpakolt, a kaja felét, amit főzött, kidobtuk, folyamatosan takarított, mert szerinte aki hozzánk jár, az nem elég alapos. Úgy volt, hogy pihenni jön, meg velem lenni, erre egy háztartási robottá vált.
Tegnap is mondta, hogy a hosszú hétvége miatt talán szombaton feljönnek Pestre, de én ezt nem szeretném most. Viszont anya meg panaszkodik, hogy alig lát és még csak jövőre érettségizem, de már úgy viselkedek, mint egy felnőtt.
Tudom, hogy ez nehéz neki, de azzal csak rosszabb, ha 2-3 hetente fent akarja tölteni a hétvégéket.
sajnos kicsit már unalmas minden héten az elkényeztetett gazdag tinilány, aki különböző szituációkkal próbálja provokálni a népet.
legalább találj ki valami eredetit:DD
ha meg tényleg igaz, akkor csak sajnálni tudlak.
"Nem eszünk maradékot, sem olyat, ami a hűtőben volt és fel kell melegíteni."
na ez viszont gáz :D az nem maradék, az teljesen elfogyasztható étel.
itt lett nyilvánvaló, hogy egy elkényeztetett kislány vagy, akinek köze sincs az önállósághoz, csak mindent beraknak a kis segge alá, és cserébe még nem is vagy hajlandó találkozni anyáddal.. majd koppansz egy jó nagyot, hidd el :) próbálod játszani a nagylányt, de nem vagy az.
én is külön éltem 17 évesen a barátommal, magunknak takarítottunk, magunknak főztünk, dolgoztunk, én tanultam is mellette.
én is ismerek olyat ahol 2 lány lakik együtt. nem főznek sohasem(szerintem nem is tudnak) hanem mindig otthonról hoznak kaját meg rendelnek/kész ételt vesznek.
mivel mindkét lány keményen tanul-az egyik állatorvosnak, a másik meg valamilyen mérnöknek, így nem tudom őket elitélni, pedig én már 10 éves korom óta főzök bonyolultabb kajákat is.
de amíg valaki végzi a munkáját-azaz tanul és mellette nincs sok felesleges ideje hogy főzzön meg mosogasson miatta stb, akkor meg tudom érteni.
de ők beérik az otthonról vitt kajával is vagy fagyasztottal.. és elpakolnak maguk után
szerintem nagyon elvagytok kényeztetve.
nehezen hiszem el hogy a sok pia és buli meg barátnőzés közben olyan rengeteget tanulsz,. na meg hogy kidobod anyukád kajáját és inkább veszel az ő pénzén valami művackot.. felháborító.
Mégis miből telne?
Ugy csinálsz mintha természetes lenne hogy támogatja a hobortjaid.
Nem tudom nem ismerlek de az iràsaidbol az derül ki hálátlan vagy anyuddal.
Felteszem tàmogat te meg nem akarod hogy menjen.
Ha az anyad lennék semmit nem adnék neked.
Nem csoda ha belement hogy maradj tőle messze.
"Nem eszünk maradékot, sem olyat, ami a hűtőben volt és fel kell melegíteni."
Az még hagyján,hogy maradékot nem eszel.
De most komolyan? Nincs se gáz tűzhely,se mikró?
Akkor ,hogy telik étteremre? Inkább vegyetek mikrót.
Fél percet kell várni amíg megmelegszik.
Na, már megint idetaláltál, picsuszka?
Mi van azzal, hogy csehül álltál matekból, de nyaralás miatt nincs kedved bemenni suliba dolgozatot írni? Azóta adott már neked ügyvéd munkád a millomos apád?
Azzal mi lett, amikor anyukád szülinapi vacsorájára nem akartál menni, mert utálsz luxus étteremben enni?
Barátnőd jól van? Az, akihez külföldre kellett szüknüd a nagyitól, hogy megments?
Unokatesóddal mentetek már külföldre nyaralni, hogy kipihenjétek a borzalmas tiniszakításaitok fáradalmait?
Vagy előtte még tényleg kiruccantál Oroszországba apád harmincas, "kópasi" haverjával, aki eeeegyáltalán nem akar megdugni?
Akkora egy hazudozó vagy, édes istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!