Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaz, hogy akit elhanyagoltak...

Igaz, hogy akit elhanyagoltak a szülei, az saját magát is elhanyagolja?

Figyelt kérdés
Mert az rögzül belé, hogy utolsó a sorban és hogy nem érdemel semmi törődést. Emiatt szerencsétlen lesz az életben, nem jönnek össze se a párkapcsolatai, se a munka, átlagon aluli élete van, vegetálás. Tudom, mindenki a maga sorsa kovácsa, éppen ezért. Valaki hasonlót tapasztalt?

2015. máj. 19. 21:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Engem nemcsak hogy burokban neveltek, hanem még terrorizáltak is, úgyhogy fain. Akkor most kereszt?
2015. máj. 20. 14:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy akiket eddig ismertem, összesen 3 ember tudott kijönni ebből, de mindegyiknek az élet segített. Az egyiknek elváltak a szülei, a másiknak meghalt az apja, a harmadiknak pedig volt egy kisebb testvére és azt bántotta mindenki. Mondanom se kell, a gyerek már nyolcadikos korában olyan szintre züllött, hogy lopott a szüleitől. A többi ismerősöm, akik így nőttek fel pedig mind drogoznak, vagy isznak.
2015. máj. 20. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező,10es vagyok ismét.Én is burokban lettem nevelve és nem kicsit terrorizáltak lelikleg,amiben az a borzasztó,hogy a legkevésbé tudod bizonyítani.
2015. máj. 21. 11:23
 14/16 A kérdező kommentje:
És ki tudtál törni belőle?
2015. máj. 21. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Próbálok csak a hozzám legközelebb állók véleményére adni-ide anyukámat nem sorolom-,elkerültem főiskolára és ritkán látom ő.Szóval még ha nem telejsen,de túltettem magamat a gyerekkori sérelmeken.
2015. máj. 21. 13:29
 16/16 szandi1993 válasza:
Én a saját példámból tudom , hogy valahol ez igaz, mert amit a szülő tanít a gyerekének a gyerek olyan lesz. Csak ameddig "kicsi" nem igazán érzi annyira. De amikor nagyobb lesz 14 éves kor körül akkor mar megérti hogy el van hanyagolva és senkise törődik vele. Mint velem a szüleim elváltak anyámmal meg a pasijával lakok azt amikor otthon van anya ordibál velem meg nem szól hozzam. Amikor meg ketten vagyunk otthon akkor meg velem beszélget azt megmondtam neki hogy a pasiját hülyének tudja nézni de engem nem.
2015. máj. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!