Lehet úgy gyermekelhelyezéit lefolytatni, hogy gyerektartáról később állapodjunk meg? Tehát kihagyni ezt a részt?
a gyermek apja nem tud a tárgyaláson jelen lenni, külföldön van hosszú távon kórházban.
az anya Mo-n a gyerekkel, nem kap sem gyt-t, sem rendszeres gyermekvédelmit a bölcsoihez, semmilyen jövedelme nincs a gyed-en kívül.
azt ondták a gyermekelhelyezési perhez nem szükséges, hogy apa jelen legyen.
a háta mögött nem akarok gyt-t kérni, viszont a kapcsolatunk sem jó, valszeg nem is békülünk már ki.
a rendszeres gyermekvédelmire nagy szükség lenne viszont.ehhez bírósági végzés kell arról, hogy a gyerekkel egyedülálló az anya.
Caommas!
Köszönöm rendkívül intelligens privát üzenetedet. Olvastam, hogy jelenleg kórházban van. A történetből nem derült ki, hogy magatehetetlen lenne - kerdezonk csupán annyit közölt az egyik kommentjeben, hogy nem fog alairni semmit és fizetni se fog. Bocsi, de nekem ez azt jelenti, hogy magasrol baxik a gyerekre.
a nagykövetségnek kellene intézkedni ha hivatalosan akarnék tőle valamit
és ez úgy kezdődik, hogy akármit tolnának az orra alá tuti nem fog semmit aláírni
mi annyit beszéltünk hogy nem kérek tőle semmit és pont, eleve úgy van vele hogy majd együtt neveljük a gyereket, amit én nagyon kétlek.
viszont ha egyszer végre személyesen találkozunk, akár év, évek múlva és leülünk beszélni mégis hogyan tovább, nem szeretném ha elveszíteném annak a lehetőségét hogy gyt-t kapjak, azzal hogy most nem kérek gyt-t ill bírósági végrehajtást ezügyben, vagy akármit.
Ga megítélnek valamennyi gyerektartást és azt az apa nem fizetni, akkor amennyiben TE nem követeled töle, semmi következménye sem lesz számára.
Szóval ha te NEm akarsz töle pénzt, akkor ö nem köteles csak azért is fizetni.
a rendszeres gyermekvédelmi megállapításához csak bírósági végzést fogadnak el :(
olyat meg nem fog írni az apuka mit írtok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!