Lehet úgy gyermekelhelyezéit lefolytatni, hogy gyerektartáról később állapodjunk meg? Tehát kihagyni ezt a részt?
a gyermek apja nem tud a tárgyaláson jelen lenni, külföldön van hosszú távon kórházban.
az anya Mo-n a gyerekkel, nem kap sem gyt-t, sem rendszeres gyermekvédelmit a bölcsoihez, semmilyen jövedelme nincs a gyed-en kívül.
azt ondták a gyermekelhelyezési perhez nem szükséges, hogy apa jelen legyen.
a háta mögött nem akarok gyt-t kérni, viszont a kapcsolatunk sem jó, valszeg nem is békülünk már ki.
a rendszeres gyermekvédelmire nagy szükség lenne viszont.ehhez bírósági végzés kell arról, hogy a gyerekkel egyedülálló az anya.
azt nem mondták hogy kellene megbízott
jeleztem hogy apa itthon sincs, annyit mondott a gyámügy az nem baj, a per akkor is lefut nélküle,nem kell ahhoz apa!
ezzel meg rá lennék arra kényszerítve hogy lemondjam, csak mert apuka háta mögött én ilyen megállapítást nem akarok!és ha leondom, később nagyon nehéz lesz újra gyt-t igényelnem illetve sokkal huzavonásabb lenne(ezt is gyámügy mondta)
szóval én nem akarom hogy megítéljék, ill hogy egyáltalán megállapítsanak bármit ami gyt-re vonatkozik.
szóval bukom a gyt-t örökre
apuka nem fog aláírni semmit, fizetni sem, én meg nem akarom h az állam fizesse helyette és rajta majdan behajtsák
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!