Ez mégis milyen logika?
Otthon segítek ha kell takarítok,mosogatok vagy füvet,sövényt nyírok és a kertben is megcsinálom amit kell.
De mégis anyámra vagy apámra rájön az 5 perc amikor gépezek vagy tv-t nézek hogy én "nem csinálok semmit egész nap csak gépezek meg tv-t nézek" mikor tényleg nincs semmi munka a ház körül...
És ha megkérdezem hogy mégis mit akkor a nagy válaszuk" VALAMIT"
De igazából ők se csinálnak semmit mert nincs mit.
Azért nem lenne rossz tundi, hoyg mit jelent a "beszállok a rezsibe", ugyanis valószínü, hoyg az semmire sem elég, amivel beszállsz, ennyiböl még vizre sem jutna.
A napi 6 óra gépezés meg igen sok, föleg, ha munka helyett csinálod. Munka MELLETT meg egyszerüen elképzelhtetelen, de ami teljesen kizárt, hogy munka (8 óra) és 6 óra gépezés után még jut idöd takarítani, mosoagtni, kertben dolgozni - egyszerüen uyanis ennyi óra nincs egy napban.
Nem érted hétvége van nincs semmi házimunka mert minden megvan csinálva...
Havi 40 meg 50 adok neki havonta mi nem kis pénz főleg hogy tudom hogy mennyiket költenek rezsire meg kajára.
Vizet is alig használok mert munkahelyemen zuhanyzok.
Nálatok nincs hétvége mikor lazítotok???
Talán ne viselkedj buta kölyök módjára...
Mert jelenleg a kommentjeidből nem egy 23 éves pasi jön le nekem, hanem egy 16-18 éves pólyás.
MamaHotelben adsz haza havi 40-50 ezret.
Próbálj meg ennyiből kihozni egy albérletet, ott füvet sem kell nyírnod és annyit gépezel, amennyit akarsz! - sőt, bejelentés nélkül szórakozni eljárhatsz!is
Majd akkor ugasson mindenki mama hotelről ha az emberek nem éhbéré dolgoznak!Meg ha majd arányban lesznek a fizetések az árakkal...
Amúgy meg nem használok annyit rezsibe mint amennyit leadok havonta a kaját is magamnak veszem, ahogy írtam legtöbbször a melóhelyen zuhanyzok + szobát ahol vagyok ugyan úgy kell majd fűteni és nekik kell csinálni azt a házimunkát amit helyettük csinálok meg szóval ENNYIT A MAMAHOTELES BAROMSÁGRÓL!
Azt se értem hogy olyanok minek csinálnak gyereket akik alig várják hogy megszabaduljanak után kölöktől... az inkább húzzon gumit meg szedjen fogamzásgátlót, amúgy is már 92-ben megmondták hogy az ember túlszaporodott és sokan vagyunk a földön...
# 14
Meg ki beszél itt olyanról hogy bejelentéssel mehetek csak el?
Érdekes mikor emberek a kérdésekbe meg e leírásokba belefantáziálnak dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!