Ez mégis milyen logika?

Figyelt kérdés

Otthon segítek ha kell takarítok,mosogatok vagy füvet,sövényt nyírok és a kertben is megcsinálom amit kell.

De mégis anyámra vagy apámra rájön az 5 perc amikor gépezek vagy tv-t nézek hogy én "nem csinálok semmit egész nap csak gépezek meg tv-t nézek" mikor tényleg nincs semmi munka a ház körül...

És ha megkérdezem hogy mégis mit akkor a nagy válaszuk" VALAMIT"

De igazából ők se csinálnak semmit mert nincs mit.

2015. máj. 18. 07:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Azért nem lenne rossz tundi, hoyg mit jelent a "beszállok a rezsibe", ugyanis valószínü, hoyg az semmire sem elég, amivel beszállsz, ennyiböl még vizre sem jutna.

A napi 6 óra gépezés meg igen sok, föleg, ha munka helyett csinálod. Munka MELLETT meg egyszerüen elképzelhtetelen, de ami teljesen kizárt, hogy munka (8 óra) és 6 óra gépezés után még jut idöd takarítani, mosoagtni, kertben dolgozni - egyszerüen uyanis ennyi óra nincs egy napban.

2015. máj. 18. 09:37
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem érted hétvége van nincs semmi házimunka mert minden megvan csinálva...

Havi 40 meg 50 adok neki havonta mi nem kis pénz főleg hogy tudom hogy mennyiket költenek rezsire meg kajára.

Vizet is alig használok mert munkahelyemen zuhanyzok.

Nálatok nincs hétvége mikor lazítotok???

2015. máj. 18. 09:53
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Talán ne viselkedj buta kölyök módjára...

Mert jelenleg a kommentjeidből nem egy 23 éves pasi jön le nekem, hanem egy 16-18 éves pólyás.

2015. máj. 18. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

MamaHotelben adsz haza havi 40-50 ezret.

Próbálj meg ennyiből kihozni egy albérletet, ott füvet sem kell nyírnod és annyit gépezel, amennyit akarsz! - sőt, bejelentés nélkül szórakozni eljárhatsz!is

2015. máj. 18. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egész egyszerűen azt akarják az értésedre adni, hogy húzzál már el onnan, sajnos a szomorú és kegyetlen igazság az, hogy 23-25 év folyamatos gyereknevelés, pesztrálás után a szülőknek már kezd a tökük tele lenni az egésszel.
2015. máj. 18. 13:08
 16/20 anonim válasza:
Azért azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az idősebb generáció tök hülye a számítógéphez/ internethez (kb. mint Orbán Viktor). Én is gépezek ennyit, ezen nézek filmet, egész nap szól az online rádió, ezen olvasok pdf-könyveket, és persze az internet meg a játékok. Sőt, a munkámat is ezen végzem. Anyámék nem értik hogy én igenis sokat olvasok, mert nekik a könyv a papíralapú könyvet jelenti, az e-book nekik bonyolult. Nem értik, hogy hogyan lehetek tájékozottabb a napi hírekben, mikor nem is nézek tv-t.
2015. máj. 18. 13:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Majd akkor ugasson mindenki mama hotelről ha az emberek nem éhbéré dolgoznak!Meg ha majd arányban lesznek a fizetések az árakkal...

Amúgy meg nem használok annyit rezsibe mint amennyit leadok havonta a kaját is magamnak veszem, ahogy írtam legtöbbször a melóhelyen zuhanyzok + szobát ahol vagyok ugyan úgy kell majd fűteni és nekik kell csinálni azt a házimunkát amit helyettük csinálok meg szóval ENNYIT A MAMAHOTELES BAROMSÁGRÓL!

Azt se értem hogy olyanok minek csinálnak gyereket akik alig várják hogy megszabaduljanak után kölöktől... az inkább húzzon gumit meg szedjen fogamzásgátlót, amúgy is már 92-ben megmondták hogy az ember túlszaporodott és sokan vagyunk a földön...

2015. máj. 18. 13:34
 18/20 A kérdező kommentje:
A személyeskedés meg nem érdekel!
2015. máj. 18. 13:34
 19/20 A kérdező kommentje:

# 14

Meg ki beszél itt olyanról hogy bejelentéssel mehetek csak el?

Érdekes mikor emberek a kérdésekbe meg e leírásokba belefantáziálnak dolgokat!

2015. máj. 18. 13:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért írod ki a kérdést pár havonta?
2015. máj. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!