Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok anyámról? Mit...

Mit gondoltok anyámról? Mit tegyek hogy ne legyen ilyen?

Figyelt kérdés

Szerintem anyám pszichésen bekattant. Ti mit gondoltok?

-magában beszél, az utcán is megbámulnak emiatt, már szóltam neki de azt mondta ő felnőtt én meg csak gyerek vagyok ne szóljak bele mit csinál

-folyamatosan rágja körmét, már alig van körme

-egyik nap mosolyog, minden rendben van, másik nap már idegbeteg

-Nagyon csúnyán beszél pl. ge.i, b..dmeg, k..va anyád, szidja az Istent (bár én nem hiszek benne, de azért nem kéne szidni). Viszont ha én csak annyit mondok hogy: basszus, azonnal kiabál hogy miért nem tudok normálisan beszélni.

-Facebook függő, jobban érdekli az FB mint én.

-Azt szeretné hogy olyan legyek mint ő. Még csak 14 vagyok, de már erölteti a sminket, a szoláriumot (!!) de szerencsére 18 év alattiak nem mehetnek :) Ja és mindenféle szépségversenyre akar küldeni

-Hétvégén, éjszaka gépezik, nappal alszik. Ma is 7-kor feküdt le aludni és még alszik

-Megmondja kivel barátkozzak, mit vegyek fel, hogy tanuljak stb. ha nem úgy csinálom ahogy ő mondja kiabál.

Mióta ideköltöztünk van egy barátnője, akit utálok (nem merem mondani neki). Igaz ő is egyedül neveli a gyerekét de olyan mint anyám, mindenkinek eljátsza a tökéletes anyát, viszont a gyerekkel kiabál, ő veri is (mikor nálunk van panaszkodik a gyerekére, pedig csak beszélgetni kéne vele de ő inkább anyával elmegy bulizni)

Apámnak szóltam azt mondta nem tud mit csinálni ezért váltak el, nagyszüleimnek szóltam ők se csinálnak semmit.

Mit tehetnék? Próbáltam beszélgetni vele de rám sem figyel. Kérlek adjatok valami tanácsot. Vagy normális anyám és csak én hisztizek?

Koleszba szeretnék menni, de félek itt hagyni.

14/L. (7.osztályos vagyok)

Bunkó válaszolók kíméljenek!!

2015. máj. 17. 14:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

nem mindegy milyen messze lakik apád? én már húznék el mint a vadlibák(borzasztó apám volt és bármit megadtam volna azért hogy elköltözhessek) plusz nem érdekelne mit tesz magával, ha ennyire nem tisztel/szeret engem...

Költözz apádhoz vagy nagyiékhoz vagy menj koleszba, mert amíg ott élsz nem fogod tisztán látni a dolgokat és felnőtt fejjel vered a fejed a falba amiért több évet elvesztegettél azzal, hogy ott maradtál(én a családomat féltettem apámtól ezért nem mentem koleszba, ehhez képest te simán elmehetnél)

2015. máj. 17. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondta a kérdező, hogy később ment suliba, tanuljatok meg olvasni, öcsémet is egy évet visszatartották oviban anno.

Kérdező, nem, ez nem normális, de ne vedd magadra (főleg már ilyen fiatalon) anyukád baját. Szólhatsz esetleg a háziorvosának, esetleg a te dokidnak, hogy mi a helyzet otthon, a tanáraidnak. És ha esetleg kárt akarna tenni magában, akkor sem akadályozhatnád meg, ha örökre mellette maradnál és lemondanál a saját életedről.

2015. máj. 17. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ja és amikor el akarsz majd menni készülj fel a " ha elhagysz megölöm magam " szövegre,de ezek kamu dolgok, mert aki tényleg megakar halni nem szól senkinek, hogy biztosra menjen(egy idő után tojtam apám ilyen kijelentésére és lám a mai napig él)
2015. máj. 17. 15:55
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Apa 50 km-re lakik de anyám nem nagyon szereti és már fél éve nem láttam. Nem nagyon foglalkozik velem :( Bár ha valahova elköltöznék úgy hogy anya nem engedi biztos hazahozatna a rendőrséggel

Sajnos anya senkire sem hallgat

2015. máj. 17. 16:52
 15/21 anonim ***** válasza:
ha átköltözöl úgy hogy közben apád előterjeszti hogy a felügyeleti jog az övé legyen, akkor a tárgyalás lezártáig nem vitethet csak úgy haza, hisz nem dőlt el kinél legyél.
2015. máj. 17. 18:19
 16/21 A kérdező kommentje:
Na akkor ha találkozok apával megkérdezem tőle :)
2015. máj. 17. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
24%

Ezek alapján az édesanyád depressziós lett, valószínűleg elégedetlen saját magával, az életével..stb.

Ez nem testi, hanem lelki betegség, ezért pszichológus àltal felírt gyógyszert én nem ajánlanék saját tapasztalatból, ugyanis súlyos kàrokat okoznak szellemi és egészségügyi téren is. Vannak kellemes nyugtatóhatású, gyógynövényteák, ( pl. Citromfű..stb.). Előbb a lelki gondjait kellene rendeznie magàban.

Minden jót kívánok!

2015. máj. 19. 09:50
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Pszichológus nem ír gyógyszert, az a pszichiáter.
2015. máj. 19. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyisnem, agytompító antidepresszàns gyógyszerek szedését javasolja némely ilyen esetben.
2015. máj. 19. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Nézz már utána és ne írj hülyeségeket, pszichológus nem orvos, nem írhat fel gyógyszert.
2015. máj. 20. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!