Mit gondoltok erről az apa-fia viszonyról?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Anyumék elváltak 5 éve. Apám verte anyát,engem is sokat,lelkileg örökké a padlóra küldött,semmi nem volt jó amit csináltam. Begyöpösödött középkori gondolkodású ember,aki most már játsza az agyát,hogy mennyire megváltozott. De ez engem vajmi kevéssé sem érdekel már,de ő ezt nem tudja felfogni,hogy NEM akarom vele tartani a kapcsolatot. Ő olyan volt aki mindig megbeszélte az apjával a bajait,azt hitte én is ilyen leszek. De totál különböző vagyok tőle,nem is hasonlítok rá,kivéve az elálló füleimet. :D
Mit gondoltok,hogy szabaduljak tőle ? Fogadjak ügyvédet,és tiltó határozattal tartsam távol ? Anyummal azért jó a viszonyom.
22/F.
2015. máj. 16. 20:26
1/2 anonim válasza:
És ha csak egyszerűen elmondanád neki, hogy verted anyámat, vertél engem, nem tudok rád apámként tekinteni, légyszíves hagyj békén?
2/2 anonim válasza:
Én sem jöttem ki az apámmal, bár engem sosem vert, elhagyott minket, majd kb 6 év után előkerült, hogy mennyire sajnálja meg minden. Sokan mondták adjak neki egy esélyt mégiscsak az apám, stb, de nekem nincs szükségem ilyen emberre az életemben. Mondtam neki, hogy nem és azóta sem láttam(lassan 2 éve), szóval nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!