Fiúk-lányok, mit gondoltok erről a viszonyról apukám és köztem?
Apukám a legjobb barátom, bármit elmondhatok neki..."az én koromban(16) hisztiznek a lányok.. veszekednek a szüleivel..lázadnak, blabla" de ez nem én vagyok apukámmal járok koncertekre együtt megyünk el ide-oda. ki kérhetem a véleményét bármiről ő őszintén megmondja h ez jó vagy esetleg inkább keressek mást... feltétel nélkül szeretjük egymást. oltjuk egymást mint 2 legjobb barát. Bármit elmondhatok neki fiúkkal kapcsolatban..suli..ilyen olyan probléma. ennek én nagyon örülök, bár néhányan cikiznek h mi az h az apád a legjobb barátod stb...mások jó dolognak tartják és szeretik is apukámat mert apa is szereti a barátaimat. Szerintetek is gáz? van köztetek olyan akinek szintén a legjobb barátja az apja?? normális válaszokat!!
(ha elírtam valamit sajnálom)
Eljöhet az az idő amikor már apuka terhes lesz. Különösen ha lesz egy komoly szerelmed.
Akkor már nem lesz ilyen a viszony, ami akkor úgy lesz természetes.
anyukámmal én sem találom a közös hangot=(
igen, én ennek nagyon örülök csak nem tudom, miért tartják gáznak:(...
2. vagyok. :)
4.: Nekem komoly kapcsolatom van, és egyáltalán nem terhes emellett apu :) Sőt, a barátom nagyon jól kijön apummal! :D Apum örül, hogy ilyen jófej a barátom, a barátom pedig örül, hogy jóban vagyok az apámmal, és ő is kedveli őt :)
Tuti irigyek... icipicit én is irigyellek, nekem nem volt ilyen jó fej apum... sőt...
Ne törődj az irigyekkel, meg akik a szülők elleni lázadás menőnek tartják! Tartsátok meg a barátságot, ha neked szükséged van apád barátságára, akkor mindenki más le van tojva! A lényeg, hogy számíthatsz rá mindenben, ez nagy érték! A cikizőkre valszeg nem számíthatsz, így a véleményük se számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!