Szülők! Ti leülnétek tanulni az idősebb (15 év körül) gyereketekkel, ha megkérne rá?
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 09:59
21/24 anonim válasza:
Ki lehet röhögni ezért, de nekem is van olyan egyetemen, hogy látom, hogy magamtól nem tudnám megtanulni, és megkérem anyámat, hogy kérdezze ki, mert másképp egyszerűen nem menne. Én semmi rosszat nem látok ebbe, néha szükség van egy másik fél segítségére a tanuláshoz, még akkor is, ha a másik fél nem feltétlenül érti az anyagot.
22/24 anonim válasza:
Én 18 évesen még ma is leülök fizikázni és matekozni apuval, ha kell, mivel ő mérnök, ezért ért ezekhez, nekem meg hát nem épp a kedvenceim.:D
Szóval a jövőben természetesen én is segítenék a gyerekemnek, ha ilyen kérése lenne.
23/24 anonim válasza:
Személy szerint én még csak középiskolás vagyok, de a kérdés szerintem fölösleges. A szülőnek alapvető dolga, hogy segítse a gyerekét a tanulásba és úgy zusammen mindenben. Én önállóan is képes vagyok megtanulni kb. bármit, van amikor az osztálytársaimat is én korrepetálom a fontosabb tárgyakból, és látszik rajtuk, hogyha valaki foglalkozik velük és nem olyan monoton módon, mint a tanóra, akkor a tudásuk, logikai készségük stb. exponenciálisan nőnek.
24/24 anonim válasza:
Én a gyerek helyett le is vizsgáznék, h megkérne rá. Lelkiismeretes szülő nem hagyja, hogy nagyon megerőltesse magát a gyerek, mégha egyetemista is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!