Apám nem beszél velem mióta megtudta egy idősebb férfi a párom, hogyan oldjam meg ezt a dolgot?
Szia!
Egyrészt már felnőtt nő vagy(régóta). A te dolgod, hogy kivel vagy.
Szerintem költözzetek össze nyugodtan, úgy még jobban kiismeritek egymást.
Apukád majd megbékél. Ha tudod vidd családi rendezvényekre a párod, beszélgessen apukáddal. Biztos lenne közös téma. Ha megismerné, lehet nem ellenezné annyira!
De az biztos, hogy állj ki magadért. 26 vagy..
én tudok olyan 18 éveset akinek szintén 40 fölötti barátja van. idővel ott is megbékéltek a szülők.
el kell fogadni, hogy nem feltétlen korfüggő.
bár szerintem házasságról meg gyerekekről még korai beszélni, a leírtak alapján nem régóta vagytok együtt
Így akar ráébreszteni, hogy nagyon kiszúrtok magatokkal, mert más eszköz nincs a kezében.
Igaza van apádnak, de majd amikor már késő lesz rájössz te is.
Addig is se törődj vele, hadd nézze végig ahogy tönkreteszi magát a legnagyobb kincse...
26 vagy. Korban hozzád illő pasi nincs?
Legalább gazdag? :D
Nekem tuti nem kéne egy vén trotty.
Én apaként vagyok hasonló helyzetben csak az én lányom még fiatalabb mint te.Eleinte nagyon bosszantott a kapcsolatuk,de mára tudomásul vettem a gyerekem döntését.
Rá kellett jönnöm arra,hogyha én haragot és ellenszenvet táplálok,attól még nem fog a barátjával szakítani.Max. én veszíthetem el a lányomat és a szeretetét emiatt.Azt pedig nem szeretném :)Kívánom,hogy apukád minél hamarabb fogadja el a döntésedet még ha nem is helyesli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!