Csak szerintem igazságtalanok?
A szüleim nagyon elkényeztetik a 10 éves hugomat és kivételeznek vele. Folyamatosan azt hallgatom, hogy róla kéne példát vennem, mert ő kívül-belül mennyire tökéletes én meg vagyok az el******* lányuk. Egy szobába vagyok vele, de az enyém a szoba sarka, amúgy minden az ő cuccaival van tele és sosincs rend, mert hiába pakolok össze, áthozza a barátnőit és 5 perc alatt felforgatják a szobát. Van egy hatalmas ágyunk, éjszaka mégis összerugdos és az ágy sarkába kuporgok, mert elfoglalja az egészet, ha meg arrébbrakom akkor ő meg a szüleim vannak felháborodva, hogy miért költöm fel. Most kapott tabletet, meg új gépet, nekem van egy laptopom, amit folyamatosan elvesz, hogy ő most azon akar játszani és a szüleim is rámparancsolnak, hogy adjam oda neki, miért nem elég Nekem a telefon. De, ha én az ő dolgait használnám...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!