Csak szerintem nagyon durva nevelés ez egy 16 éves lánynak?
Ez nem normális. Legyenek szigorúak, de túlzás, hogy nem ülhet le vacsorázni az asztalhoz. Várják el, hogy tanuljon, de ne így.
Az pedig teljesen lényegtelen ebből a szempontból, hogy az apja a BME-n végzett vagy nyolc általánosa van.
Szerintem is az.
De nem nagyon tudunk mit tenni ez ellen. Vannak szülők, akik ilyenek, ismerős az alapséma. Annyit tehet a leányzó, hogy túlél. Már csak két éve van hátra, és azt csinál, amit akar.
Vagy állhatna még a sarkára, megmondhatná, hogy "már pedig anya, apa, ti nem fogjátok továbbra is feldúlni a magánszférámat, az én üzeneteim csak rám tartoznak" de ki tudja, jobban járna-e ezzel. Az élet nem egy amerikai film, ahol a nagy beszédek után mindenki ráeszmél arra, hogy mit rontott el. Ezek a szülők nem nagyon változnak sajnos, túl kell élni őket, később pedig jól meggondolni, betehetik-e a lábukat a lakásodba egy röpke karácsonyi vacsorára, vagy inkább felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!