Ez normalis gondolkodas a szuleim reszerol?
Nos, nem volt gyomrom végigolvasni a válaszokat, az első oldalig jutottam. (Valószínűleg az ehhez hasonló hozzáállás miatt kérdezte valaki egy másik kérdésben, hogy mindenki gazdag-e a GYIK-en?)
Nekem is rosszul esne a szüleid hozzáállása, és nem értek vele egyet. Mi összetartó család vagyunk, bármikor - életszakasztól függetlenül - ha valaki bajban van, segítünk egymásnak.
Gratulálok azoknak, akik csak és csupán a saját lábukon állnak, és csak úgy kell dönteniük, hogy jól fognak élni, és ez meg is történik. De nem ez a nagy magyar valóság sokaknak, úgyhogy hátrább az agarakkal.
Ha mindenki úgy gondolkodna, mint ti, akkor nem is léteznétek, mert az őseiteket nem vállalták volna a szüleik a háborúk, gazdasági válságok idején.
34
igen ,itt ugy velekednek rolam mintha a hid ala szulnek!felhaborodnak hogy a szuleimtol kerek segitseget mondvan a markomat tartom csak.
elgondolkodtam ,hogy velem van a hiba ,hogy nem raktam le 15-20 milliot zsebbol hazra?hogy hiaba dolgozunk es elunk tisztessegesen egyszeruen nem megy minden es kell a tamogatas (felteve ha van ra mod nyilvan nem kerek lehetetlen...)?es hogy ha egyszer problemam van miert luxus egy orvost fogadni ha sztkban fel ev mulva kapnek csak idopontot is.szerencsesek azok a hozzaszolok akiknek ilyen flottul megy az elete de gyanitom csak itt eli ki magat ,itt be lehet szolni ,lehet frocsogni egy sz.ar nap utan...es ha en is arra varnek hogy ilyen tokely legyen az elet ,nem szuletne meg a kisfiam talan soha!
35
te meg sem erted a kerdest ,nem szegyen ha nem megy az erto olvasas,csak nem kell akkor beleszolni
36
szerintem ilyet tulzas kijelenti ,nem gondolod?aki ilyet kivan egy ismeretlennek ,annak nem kellene szaporodnia.meg jo hogy csak egy szerencsetlen ember vagy,es nem donthetsz ilyesmirol.
:D na ezen most legalabb nevettem ,"hajlektalan csalad" :DD ...
koszi a valaszokat azoknak akik ertelmesen tudtak megnyilvanulni ha meg nem is az en partomat fogtak.kar volt kiirni a kerdest nem akartam senkit provokalni ,de egyesek felelmetesen ostobak.probaljatok meg nem abban lelni az oromotok hogy leneztek masokat es beszolhattok.es jo lenne valami onallo gondolatot is osszehozni neha ,nem a szatokba adott "semmire szulsz" szoveget szajkozzatok - ugy ,hogy par mondatot tudtok az eletemrol.tipikus birkak.
jo ejt mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!