Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normalis gondolkodas a...

Ez normalis gondolkodas a szuleim reszerol?

Figyelt kérdés
Gyermeket varunk az elettarsammal.A szuleinel lakunk egy kulon emeleten ,amivel nincs is semmi baj ,inkabb az en szuleim hozzaallasaval.Abszolut nem tamogatnak semmiben ,egyenesen elvarjak hogy a parom szulei tartsanak el ,es toluk kerjek ha van valami extra kiadas.A gyed meg a parom fizetese nem lesz mindig eleg ,felre kell tennunk es ezerfele kiadasunk van.En miota terhes vagyok ,azert is megszolnak a szuleim ha otthon alszom.Orvoshoz kell jarnom ,tobb tiz ezer forint.Igazabol ez vegett kertem segitseget.Felhaborodtak hogy miert hozzajuk jovok.Ez komolyan olyan nagy dolog?Nem szegenyek ,mondjuk sosem halmoztak el szoval nem lep meg ,csak bosszant mikor a paromat kritizaljak hogy miert nem tudja ezt is o kifizetni?Nekik pl a ket csalad dobta ossze a hazra ,a lagzira ,autora anno.Senki nem ugy indul az eletnek hogy mindene megvan ,ok hulyenek neznek hogy nem ez alapjan valasztottam partnert (marmint valami dusgazdag embert).Oszinten szolva hanyni tudnek ilyenkor toluk.Szegyellem hogy a babanak sem vettek meg semmit ,mi is ki tudtuk volna gazdalkodni de a parom edesanyja minden heten hozott neki egy kisruhat ,egy cumit ,stb.Ne jojjon senki ezzel a semmire szultem szoveggel mert nem hoz haza a ferjem netto 500ezret es nem villaban lakunk.Csak az erdekelne ,mas is teljes mertekben leveszi a kezet a fiatal felnott gyerekerol ,ha az elkoltozik es megkezdi a sajat eletet?En nem szeretnem hogy a gyerekem a nullarol induljon.Sajnalom hogy ilyen szuleim vannak.
2015. máj. 15. 15:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
több tízezres magánorvosi kiadás tényleg létszükséglet?
2015. máj. 15. 19:57
 32/46 A kérdező kommentje:
sajnos az.most ez fellengzosen hangozhat de nem ezen szeretnek sporolni...ez azert szerintem ertheto.de hat ki az aki kedvtelesbol dob ki penzt,nem?ja hozzateszem nem fogadott szules nogyogyasz maganrendelesere jarok ,az sima sztk-s .nincs semmi gond a terhesegemmel igy megfelelnek ok is.az tenyleg felesleges lenne ha otthagynek 8-10 ezreket alkalmankent.
2015. máj. 15. 20:08
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha sima sztk-ba jársz, akkor nem értem miért kell orvosra több 10ezer.
2015. máj. 15. 20:30
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Nos, nem volt gyomrom végigolvasni a válaszokat, az első oldalig jutottam. (Valószínűleg az ehhez hasonló hozzáállás miatt kérdezte valaki egy másik kérdésben, hogy mindenki gazdag-e a GYIK-en?)

Nekem is rosszul esne a szüleid hozzáállása, és nem értek vele egyet. Mi összetartó család vagyunk, bármikor - életszakasztól függetlenül - ha valaki bajban van, segítünk egymásnak.

Gratulálok azoknak, akik csak és csupán a saját lábukon állnak, és csak úgy kell dönteniük, hogy jól fognak élni, és ez meg is történik. De nem ez a nagy magyar valóság sokaknak, úgyhogy hátrább az agarakkal.

Ha mindenki úgy gondolkodna, mint ti, akkor nem is léteznétek, mert az őseiteket nem vállalták volna a szüleik a háborúk, gazdasági válságok idején.

2015. máj. 15. 21:00
 35/46 A kérdező kommentje:

34

igen ,itt ugy velekednek rolam mintha a hid ala szulnek!felhaborodnak hogy a szuleimtol kerek segitseget mondvan a markomat tartom csak.

elgondolkodtam ,hogy velem van a hiba ,hogy nem raktam le 15-20 milliot zsebbol hazra?hogy hiaba dolgozunk es elunk tisztessegesen egyszeruen nem megy minden es kell a tamogatas (felteve ha van ra mod nyilvan nem kerek lehetetlen...)?es hogy ha egyszer problemam van miert luxus egy orvost fogadni ha sztkban fel ev mulva kapnek csak idopontot is.szerencsesek azok a hozzaszolok akiknek ilyen flottul megy az elete de gyanitom csak itt eli ki magat ,itt be lehet szolni ,lehet frocsogni egy sz.ar nap utan...es ha en is arra varnek hogy ilyen tokely legyen az elet ,nem szuletne meg a kisfiam talan soha!

2015. máj. 15. 21:11
 36/46 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, engem kimondottan taszítanak a parazita életvitelű emberek. Örülj, hogy egyáltalán megtűrnek, mert ha az én házamban tőlem lejmolnál és vernéd a nyálad erőszakosan, én kandúrostul / gyerekestül raknálak ki a kapu elé.
2015. máj. 15. 22:29
 37/46 anonim ***** válasza:
76%
Nagy kár, hogy ILYEN emberek, mint a kérdezö szaporodhatnak.
2015. máj. 15. 22:48
 38/46 A kérdező kommentje:

35

te meg sem erted a kerdest ,nem szegyen ha nem megy az erto olvasas,csak nem kell akkor beleszolni

36

szerintem ilyet tulzas kijelenti ,nem gondolod?aki ilyet kivan egy ismeretlennek ,annak nem kellene szaporodnia.meg jo hogy csak egy szerencsetlen ember vagy,es nem donthetsz ilyesmirol.

2015. máj. 15. 23:41
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
ha nem te fizeted a dokit te senem sporolsz senem költesz rá, azt meg hogy mire van pénz a szüleidnek te nyilván nem tudod megitélni hiszen gyakorlatilag most alapitasz egy hajléktalan családot amit még csak fel sem fogsz
2015. máj. 15. 23:46
 40/46 A kérdező kommentje:

:D na ezen most legalabb nevettem ,"hajlektalan csalad" :DD ...

koszi a valaszokat azoknak akik ertelmesen tudtak megnyilvanulni ha meg nem is az en partomat fogtak.kar volt kiirni a kerdest nem akartam senkit provokalni ,de egyesek felelmetesen ostobak.probaljatok meg nem abban lelni az oromotok hogy leneztek masokat es beszolhattok.es jo lenne valami onallo gondolatot is osszehozni neha ,nem a szatokba adott "semmire szulsz" szoveget szajkozzatok - ugy ,hogy par mondatot tudtok az eletemrol.tipikus birkak.

jo ejt mindenkinek!:)

2015. máj. 15. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!