Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normalis gondolkodas a...

Ez normalis gondolkodas a szuleim reszerol?

Figyelt kérdés
Gyermeket varunk az elettarsammal.A szuleinel lakunk egy kulon emeleten ,amivel nincs is semmi baj ,inkabb az en szuleim hozzaallasaval.Abszolut nem tamogatnak semmiben ,egyenesen elvarjak hogy a parom szulei tartsanak el ,es toluk kerjek ha van valami extra kiadas.A gyed meg a parom fizetese nem lesz mindig eleg ,felre kell tennunk es ezerfele kiadasunk van.En miota terhes vagyok ,azert is megszolnak a szuleim ha otthon alszom.Orvoshoz kell jarnom ,tobb tiz ezer forint.Igazabol ez vegett kertem segitseget.Felhaborodtak hogy miert hozzajuk jovok.Ez komolyan olyan nagy dolog?Nem szegenyek ,mondjuk sosem halmoztak el szoval nem lep meg ,csak bosszant mikor a paromat kritizaljak hogy miert nem tudja ezt is o kifizetni?Nekik pl a ket csalad dobta ossze a hazra ,a lagzira ,autora anno.Senki nem ugy indul az eletnek hogy mindene megvan ,ok hulyenek neznek hogy nem ez alapjan valasztottam partnert (marmint valami dusgazdag embert).Oszinten szolva hanyni tudnek ilyenkor toluk.Szegyellem hogy a babanak sem vettek meg semmit ,mi is ki tudtuk volna gazdalkodni de a parom edesanyja minden heten hozott neki egy kisruhat ,egy cumit ,stb.Ne jojjon senki ezzel a semmire szultem szoveggel mert nem hoz haza a ferjem netto 500ezret es nem villaban lakunk.Csak az erdekelne ,mas is teljes mertekben leveszi a kezet a fiatal felnott gyerekerol ,ha az elkoltozik es megkezdi a sajat eletet?En nem szeretnem hogy a gyerekem a nullarol induljon.Sajnalom hogy ilyen szuleim vannak.
2015. máj. 15. 15:44
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%

"Abszolut nem tamogatnak semmiben ,egyenesen elvarjak hogy a parom szulei tartsanak el ,es toluk kerjek ha van valami extra kiadas."

Akkor vállalnék gyereket,ha telne rá. Extrákkal együtt.

2015. máj. 15. 15:54
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy nem követendő példa, ahogy a szüleid viszonyulnak hozzátok, de gondolom tudtad, hogy ilyenek és ennek tudatában vállaltátok a gyereket. Innentől ezt kell elfogadnod.

Alapjában véve szerencsések vagytok, hogy a párod szülei segítenek, sokan még erre sem számíthatnak.

2015. máj. 15. 16:00
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
100 %-ig egyetértek az előzővel. Oszt annyi....
2015. máj. 15. 16:01
 4/46 anonim ***** válasza:
94%
3. vagyok: korrekció: ELSŐVEL értek egyet.
2015. máj. 15. 16:02
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

"Abszolut nem tamogatnak semmiben ,egyenesen elvarjak hogy a parom szulei tartsanak el ,es toluk kerjek ha van valami extra kiadas.A gyed meg a parom fizetese nem lesz mindig eleg"

A gond nem a SZÜLEID, hanem a TE hozzáállásoddal van. Minek vállalsz gyereket, ha a szüleidnek meg a párod szüleinek kell eltartani benneteket meg a gyereket?

2015. máj. 15. 16:02
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy leveszi a kezét a fiatal felnőtt gyerekéről, ha az elköltözik és megkezdi a saját életét? Nem elköltöztél, hanem átköltöztél másokhoz. Most meg elvárod, hogy kitaláltátok, hogy gyereket akartok, és erre a nagyszülők hordjanak nektek össze mindent, mert hogy ti inkább spórolnátok. És ha nem hajlandóak, akkor meg ők a szemetek? Most akkor felnőttél és éled a saját életed, vagy sem???
2015. máj. 15. 16:04
 7/46 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat!
2015. máj. 15. 16:09
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nettó 500 ezret keresni és villában lakni, elég lenne, ha a saját lábatokra tudnátok állni.
2015. máj. 15. 16:15
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha telik magánorvosra több tízezerért, akkor vaterás ruhacsomagra és kicsit nagyobb önállóságra is telik, csak épp kényelmesebb lenne, ha nem neked kéne aggódni az anyagiak miatt, hanem a nagyszülők megoldanák helyettetek.
2015. máj. 15. 16:17
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
én inkább ebből látok többet hogy leveszik a fiatalról a kezüket a szülők ilyenkor.Nagyon kevés embert ismerek akiket tudnak/akarnak támogatni a szüleik.
2015. máj. 15. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!