Ennyire utálnak engem?

Figyelt kérdés
Haverom elhívott paintball-ozni,összesen 10-en lennénk. Na már most szüleim azt mondták hogy mehetek.Miután megtudták az árát akkor is azt mondták hogy mehetek. De ma elkezdik hogy nem mehetek,mert nincs rá pénz stb.... És ezért el kellett mondanom a haveromnak,hogy nem mehetek,és ezért lemondta az egész paintball-t,és most én vagyok a köcsög,mert miattam nem megy senki.
2015. máj. 9. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

ilyen esetekre jó ha van diákmunka és van pénzed.

akkor ki utál téged? haverok? én úgy fognám fel hogy annyira bírnak hogy ha nem mész ők se akarnak :D arról nem tehetsz h nem kapsz pénzt nem neked kéne köcsögnek lenni

2015. máj. 9. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Diákmunkára majd csak nyáron mehetek mjd. A szüleim utálnak :D
2015. máj. 9. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen. Annyira utálnak, hogy fedélt adnak a fejed felé, ételt, italt adnak a szádba, engedik, hogy gépezz. Csak most egy követelésedet a sok közül nem teljesítették.

Persze szükség van gyári munkásokra és szivattyúkezelőkre is.

2015. máj. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!