Utálom a húgom, és ezért engem utálnak ki?
Egyszerűen irritál ha itt van mellettem a hülye beszólásai,ha családtagokhoz megyünk ugrál kiabál,és anyát nyúzza.nem lehet tőle beszélgetni.
Amúgy ő 7,én 14 vagyok.
Anyának is nagyon durván beszólogat néha,de anyut nem is érdekli nagyon.ha jön pl egy sms a telójára ő fut hogy én majd én megnézem,pedig tök személyes dolgok....és ezt is elnézi neki.
Nyilván mindenki rászól,de le se sz*rja,ha lehülyézem vagy bukó böszme stb...mert másra nem hallgat akkor én vagyok a nagy hülye hogy a kisebbet piszkálom.
Mindenért hisztizik......egyszerűen utálom mit csináljak?
14 évesen már a kisöcsémről gondoskodtam, fürdettem és tanultam vele. Ő is akkor annyi idős volt, mint most a te hugod.
Én is haragudnék, mert ő gyerek, persze még te is, de azért lehetnél elnézőbb és kicsit szeretőbb.
Ő még kicsi, és mindenkinek azt adja, amit ő kap.
hát látom nem értitek az én helyzetemet,hagyjuk.
szóval én elmosogatok,segítek anyunak ha hazajövök a suliból ezek után még tanulok is,ő meg bevágódik a gép elé aztán senkihez sem szól egy szót se este 8-ig(általában),de persze ezek mellett ha éhes/szomjas odaviteti magának a kaját/piát...kiszolgáltatja magát,folyton.
A kis gyerekek olyanok a nagyobbakhoz képest, mintha fogyatékosok lennének. Kezeld te is úgy, mint egy szegény bolondot. Nézd el neki a hülyeségeit. Majd kinövi. Vagy nem. :D
De ne szolgáld ki! Az már túlzás lenne. Téged ne ugráltasson.
"Amúgy ő 7,én 14 vagyok. "
Az unokáim 5 percenként összeverekednek valamin. Fiúk. Másik öt percben meg nem lehet elválasztani őket, olyan jó barátok. Most tegyél igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!