Mit csináljak, utálom az apám?
Édesapád szerintem azért viszonyul így hozzád, mert emlékezteted egy tönkrement kapcsolatára - magyarán egy kudarcra, amit ő, ugye, mint vezéregyéniség nem engedhet meg magának. De - nem te vagy a hibás.
Ne próbálj neki hízelegni, mert nem válik be. Azt hiszem ő még mindig nem tud veled mit kezdeni. Légy önmagad. Ő biztos azt szeretné ha keményfickó lennél, de nem feltétlenül ez a helyes. Ez csak az ő elvárása. Egy ember sem egyforma a világon, így a fiú sem ugyanaz mint az apja.
Ami ily embereknél be szokott válni az az, hogy tudatod vele (nem feltétlenül szavakban), hogy nem vagy olyan mint ő, nem is leszel, de mikor senki sem áll majd mellette, te ott leszel, és ha kell segítessz neki. Ettől el szoktak gondolkodni. Mert nem bíznak senkiben sem egyébként.
p.s.: édesanyád biztosan ismerte mikor visszaköltöztél édesapádhoz. Tudta milyen. Ha ezt megengedte, szerintem maradj édesapádnál és élj úgy, hogy én akkor is megmutatom, hogy ha nem szerettek is - mégis miről maradtok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!